Det här med kyla…

Jag är inte mycket för att blogga om sådant som redan gått flera varv på facebook och andra ställen. Att vara sist på bollen kan vara charmigt i vissa lägen men uttjatade skämt är sällan roliga. Jag vet inte riktigt hur pass spridd den här är men om ni sett den och fått den mailad tills ögonen blöder ber jag om ursäkt. Men den ÄR rolig nu när alla piper om hur himla kallt det är. I Stockholm är det för fan knappt snö nog för att täcka en cykelsadel…ens om man skrapar ihop från hela gatan. Och mössa har varit överflödigt förutom vid kanske två tillfällen på hela vintern.

Kolla mer

4 comments

  1. I går kväll hade min släkt i Kalix – 29 grader, då är det med all säkerhet myggfritt 😉 I dag så vräker snön ner hos mig i Härnösand.

    Ha det gott!

  2. Minus 11 grader och en kraftig vind, det bet gott i kinderna även om det är endast -11, men blåsten gör ju att det blir superkallt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.