Det handlar mest om flytt just nu

Nej oversize blir bara märkligt på mig…

Hej mina fina! Allt väl med er? Själv sitter jag med en kopp varm choklad på Åhléns så jag kan blogga lite via deras wifi.

Jag har precis varit och ätit lunch med härliga Marlene och Johanna från Adtractiom. De hade bokat bord på mysiga Tako på Birger Jarlsgatan. Jag glömde dock fota stället, tjejerna och maten (bibimbap). Dålig bloggare! Hehe

Igår höll jag på att röja ur förrådet på gamla stället och jäklar vad hård jag var och sorterade hej vilt. Skor, stövlar, jackor, klänningar, väskor, halsdukar, vantar och prylar åkte ner i säckar som jag kånkade bort till stadsmissionen.

Sen hem och packa. Jag packade ju dumt nog upp en hel del innan jag visste att rummet var uthyrt. Så nu är det bara att packa igen. Jag antar att det var gårdagens bravader, samt att jag kånkade ut motionscykeln till en som köpte via Blocket. Jag hade bråttom och det var omständigt att båda bar så jag bar iväg med den själv.

Detta har väl bidragit till att mina ben värker så jag gråter och mår illa. Skitans ben! 🙁

Imorgon blir det att fortsätta packa och sen in till city för middag med några vänner. Mitt liv är inte mer spännande än så här just nu 😄

Hårfärgningsmedlet för er som frågat efter det. Högg bara en låda som verkade ok och som var på kampanj. Finns säkert både bättre och sämre.

Kram på er! ❤️

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.