Det börjar arta sig så smått

Inlägget innehåller en reklamlänk till Cellbes

Nej det är inte ett dugg vintrigt i Malmö, bara regn(finare idag iofs, det här var igår kväll) och rusk. Blörk. Men de har finfina julbelysningar överallt i city.

Hej raringar! Louise här om ni minns mig? 😉 Jag lär väl ha tappat nästan alla följare vid det här laget pga icke-bloggande. Jag har varit ganska kass på sociala medier överhuvudtaget den senaste tiden. Jag är bara i min röjar-bubbla.

Det tar extra tid eftersom det är mindre förvaringsmöjligheter här än i min förra lägenhet, så jag får planera och pussla enligt Tetris-metoden. Nästa gång måste jag flytta till en tvåa, det är ett som är säkert.

Men nu börjar det så smått arta sig. Okej att det är 6 flyttlådor, påsar och skit kvar överallt, men man ser golvet, soffan är på plats, nya rosa sammetslampan är ihopskruvad och uppe. Mattor är pålagda och sånt. Även om flyttkartongerna ju står och fular sig. Men jag måste fixa och göra fint lite också för annars är det FÖR tråkigt.

Markslöjd-lampan från Cellbes. Ni ska såklart få se allt i ordning sen. Men ett steg i taget…

Köket börjar också arta sig. Alla köksprylar och sånt är på plats så det handlar mest om att röja undan, sätta upp rullgardin, fixa krukor och fler växter. Lite sånt.
Och där i hyllan ser ni min födelsedagspresent/julklapp från Linda. Mrs Potts och Chip! Ni som känner mig, eller följt mig länge vet att jag älskar Skönheten och Odjuret så jag blev så jäkla glad över det här! Sen får det vara hur barnsligt som helst, men jag blir glad av att titta på dem. Och så måste mitt hem få vara – dvs få ha lite roliga saker här och var. Allt måste inte vara avskalat, seriöst och neutralt. Sån är ju inte jag och det speglar sig i min inredning 😀

Nu ska jag strax duscha, sen blir jag hämtad för vidare färd till Emporia och julklappsshopping. Puss och kram på er!

Kolla mer

2 comments

  1. Den rosa sammetslampan är jätte,jätte fin! Grattis till att vara på plats i nya hemmet och God Jul och Gott Nytt År 2019!

  2. Vi finns här när du har tid att blogga, det är ju juletid och mycket att stå i. Hoppas du trivs i nya lägenheten och i Malmö kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.