Det blir sammet, kristall och tjejigt i min nästa lya

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

Hej på er! Igår hämtade jag ju ett paket från posten som bland annat innehöll gardinerna, överkastet och lampan jag beställt från Cellbes. Jag låter dock det ligga i kartongen till jag har flyttat – inte mycket lönt att fixa i den här lägenheten nu.

De som äger lägenheten nu (inte hon jag hyrde från som gått bort) ringde igår för att försäkra sig om att jag är ute den siste. Inte för att kolla artigt vart jag tar vägen nu osv, nope bara för att se till så att jag är ute och fått sluträkningen. De där människorna som ärvt kan inte få ut mig snabbt nog.

Jaja, dags för nästa kapitel i mitt liv. Vart jag hamnar vet jag inte än då inget är spikat. Så jag håller fortfarande ögonen öppna. Vet ni någon bostad i Stockholm som inte ligger jättelångt iväg och som har en hyfsad hyra (inga ockerhyror på 10 000+ för en etta. Jag förstår att folk försöker få ut så mycket som möjligt men det är helt jävla sjukt här i stan) så hör jättegärna av er. Och omöblerad, jag vill ha mina egna prylar.

Hur som, jag tänkte visa det jag beställt. Jag har visat det innan för jag tyckte det var fint, men nu har jag alltså beställt själv.

 

Kuddarna har inte kommit in än så de ska jag beställa när jag flyttat, och eventuellt en kristallkrona också. Men det beror som sagt var på vart jag hamnar.

Kram på er!

Kolla mer

8 comments

  1. De nya ägarna är nog rädda för att du ska ställa till problem och inte flytta ut till månadsskiftet. Med tanke på hur länge du har bott i andrahand borde du ha besittningsskydd (om du inte avtalat bort det). Flyttar du inte frivilligt måste ägarna ta uppsägningen till hyresnämnden för att få den fastställd. Under tiden kan du stanna kvar i lägenheten.

    1. Jo fast det är ingen hyresrätt utan bostadsrätt så då lär jag inte ha besittningsskydd eller något sådant. Vill inte ha med de där människorna att göra så jag drar när jag ska. Så hoppas jag kunna köpa och flytta tillbaka hit, fast till en tvåa sen. Ska ”bara” tjäna ihop en massa pengar först.

  2. Men usch så jobbigt för dig att inte ha en ny bostad att flytta till! Kom på att du kunde bo hos en kompis så länge, men ändå. Så jobbigt. Tyvärr kan jag inte tipsa om lägenhet heller, men önskar dig stort lycka till!

    1. Ja det finns en reservplan, och det är att jag flyttar hem till en kompis som bor i en femma på Tyresö. Så jag kommer inte att hamna på gatan 🙂

  3. Leta lite lgh runt Fruängen/Hägerstensområdet…det tar bara 10 min t-bana Mariatorget därifrån,tror det finns rätt mkt ettor o tvåor där,kanske nåt uthyres till ok hyra…om man har tur!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.