Det blev en spontan och kul utekväll

Godkväll kära ni. Har haft en bra helg? Jag skrev ju igår om att jag kände mig ensam och tyckte att det kändes aptrist. Jag bestämde mig för att gå ut och äta i alla fall, men just som jag nästan skulle ge mig iväg så plingade det i mobilen. Det var Helena som hade sett att jag satt ensam och tyckte synd om mig själv. Och hon gjorde samma sak så hon frågade om vi skulle leka 🙂

Så det gjorde vi. Först gick vi ut och åt. Maten var ok men servicen var urusel. Trist eftersom jag varit nöjd där tidigare och det ligger nära och bra. Men när man får gå och säga till två gånger om att få beställa och sedan tre gånger om att få notan. Då är det under all kritik, så jag kommer inte att gå dit (Stora Vikingen) igen. Inte så länge den skitkassa servitrisen är där i alla fall.

När vi väl efter flera om och men fått mat och betalat så gick vi vidare till Rival för lite drinkar. Jag gillar verkligen det stället. Först en mojito. Så jäkla god.

Det blev ett par drinkar till och det var jag som beställde dem. Jag stod och skämtade lite med bartendern. Han var jäkligt rolig även om hans ansiktsuttryck var helt nollställt, haha. Så när jag beställt våra sista drinkar gick jag på toa medan Helena satt kvar vid bordet. Då hade bartendern varit vid bordet och stuckit en en lapp under mitt glas. Det var den här. Hakuna matata. Bara sådär. Så kul 😀

Bellini (cava och persikogrejs) för mig och rosé för Helena. Bellinin var dock inte någon höjdare. Det här var på Pitchers. Inte ett favvoställe för mig. De övriga gästerna var max 20 år. Huu.

Fast jag och den här donnan hade skitkul ändå 🙂

En bild jag tog av misstag när vi tog selfies. Men här ser ni mina byxor med slitz från Haléns och mina nätstrumpor 🙂 Trivs kanon i båda.

Det blev ett glas vin hemma hos mig också. Jepp, det blev många drinkar så jag är lite trött idag.

Vid femtiden i morse. Två icke-trötta tjejor.

Helena åkte hem vid sextiden så det blev en supertrevlig och spontan kväll som vi inte ville skulle ta slut. Så även om jag är trött blev jag laddad med bra energi och är på finfint humör idag.

Kram på er ♥

Kolla mer

2 comments

  1. Vad härligt att det blev en helkväll! Har du flera tips på bra ställen just på Söder? Har besökt Bistro Süd och det var riktigt hög klass.

  2. Åh vad roligt! Ibland kankse man ska ta upp telefonen och skicka ut sms till några vänner att man är uttråkad. Har man tur är någon i samma sits 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.