Det blev en grön blue dag

Godkväll raringar.
Idag gjorde jag som jag sa igår – jag tog på en ny klänning, fixade håret och piffade lite. Jag målade till och med naglarna i matchande färg.

Flera idag har gulligt nog sagt att jag är fin i den gröna färgen. Det har gått bra på jobbet och mitt vikariat är förlängt till 20 september. Och ändå har jag en klump i magen.

Det vore ju förvisso konstigare om jag inte hade det när den jag träffat i tre månader slutat höras av. Det är konstigt men det verkar vara killars sätt med mig. De bara slutar höras av.

Men det går över.
Den här från H&M blev det. Jag har visat den förut och den finns fortfarande både på nätet och i butik. 299:- Klädde ner den genom att skippa smycken och ha gympaskor.

Matchande nagellack från O.P.I.

I övrigt är det väldigt mycket rött just nu. Jag kikar efter rött hela tiden. Enligt min kollega Agge är det för att jag är arg. Och så är det ju fint med rött. Återkommer med ett rött inlägg imorgon.
Puss & kram ❤️

Kolla mer

8 comments

 1. Jag har varit med om exakt samma sak… mer än en gång tyvärr. Mesiga killar som inte vågar säga att de inte känner för att ses längre.
  Det svider och man undrar vad man gjort fel. Då är det bara att tänka efter. Det vad ju HAN som gjorde något fel.
  Jag tror du kommer att träffa någon smartare med mer respekt för dig. Upp på hästen igen och ha skitkul under tiden du letar

  Grattis till förlängningen på jobbet! Bra jobbar. Den referensen kommer att öppna många dörrar.

  Heja dig!!! Kram

 2. Också varit med om det. Fega kräk!

  Du var i alla fall suuperfin i klänning och lack 🙂 Hoppas tönten ser vad han missar 😉

 3. Hej! Mycket bättre att du nu kan vara fri och dejta vem du vill! Och jättebra att du fått förlängning av jobbet!

 4. Skit i den fegisen! Vilken feg looser. Grattis till förlängningen! Så jäkla bra, inget depp nu. Ett roligt jobb är så mycket viktigare än män Du bor i nordens vackraste stad. Du lever typ mitt drömliv utifrån de kriterierna ❤ Tänk hur olika vi alla är här i världen.

 5. Har också råkat ut för det tyvärr. Så fegt. Bara försöka gå vidare även om det känns tungt just nu. Grattis till förlängningen och älskar att läsa din blogg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.