Det blev en bh

Det blev en träningsbh för mig idag. Jag har egentligen e kupa(f enligt twilfit men det går jag inte riktigt med på för jag hittar aldrig någon i f) men om man tar lite större omkrets än man brukar så kan man ofta gå ner i kupa. Precis som man ofta kan gå upp i kupa om man tar mindre omkrets, ja ni fattar. Så jag beställde den största, 95 DD och hoppas att den ska funka. Bara jag får in tuttarna i den gör det ju inget om den är tajt för det ska ju en sportbh vara så det liksom inte skumpar runt för mycket där under tröjan. 219:- är ett bra pris även om det tillkommer 69:- i frakt (denna jävla frakt).  Nu är det slut på ursäkter. När jag får den alltså, DÅ ska jag börja träna.

Nu ska de väl ändå sitta på plats!

 

Kolla mer

9 comments

 1. Härligt! Vad ska du träna?

  Det där med bh-storlekar blir jag inte klok på!
  Är det något du har lust att skriva om, eller vet du hur det ligger till?

  Jag trodde kupan var hur stort bröstet är, alltså volymen. Siffran fattar man ju det är ju bara att mäta runt om under. Icke! Jag har luskat och följt mått tabeller och då visar det sig (som du skriver) att om man kan gå upp en kupa och ner en siffra, så vips är det samma storlek! Urdumt, jag blir tokig! Ska jag då prova en A85, B80, en C75 och en D70, och de ska alla sitta likadant! Varför?

  1. Madde: jag lär trampa på min motionscykel, gå och lunka (vill springa men för tung än så länge). Hade gärna börjat på gym också. Kommer dock inte börja med något som kräver koordination för jag vill slippa tänka när jag tränar .

   Jag tycker också det är konstigt att man kan fippla runt så mellan storlekar. En kompis sa att hon köpt en f-kupa och jag trodde knappt henne för hon har inte stora bröst. Men hon i affären hade absolut sagt att hon skulle ha liten omkrets och stor kupa. för mig är typ 70 f en smal tjej med stora bröst och inte alls samma sak som typ 75-80 b. Ska absolut ta och gräva lite mer i det för det är ganska kul och förvirrande.

 2. Jag har dendär sportbehån och gillar den! Den formar brösten snyggt också, har även använt den som vanlig behå nån gång. Jag har enligt min vanliga behåstorlek. Tycker den är riktigt stadig – funkar även till träning med hopp och sånt. 😀
  Hoppas den passar och lycka till med träningen! 🙂

 3. Har samma kupstl och kan faktiskt ha HMs sporttoppar i stl
  L. De håller klumparna på plats, håller länge och är billiga. 99kr. Och jag tränar en heldel! Testa dom! 🙂

  1. Michelle: Ska ta mig en tur på stan och prova runt lite i hm, gina och sportaffärer tänkte jag.Ska absolut testa hur Hm’s sitter på mig.

 4. @Madde På Swegmark of Swedens hemsida hittar du en storleksguide, den kanske kan vara till hjälp. http://www.swegmark.se/om-underklader/storleksguide

  Och tänk på att brösten förändras med ålder, med vikt och med graviditet. Så storleken gör det samma, förändras alltså.

  @Louise, hör av dig om du vill skriva om behåar. Du har ju min mail. Tack för en bra blogg.

  1. Charlotte: Vad bra att du svarade Madde 🙂 Jag tycker själv det är knepigt det där med att man kan gå upp och ner i kupor och runtomkring måtten. Ska nog ta och dyka ner mer i detta ämne för jag tror nästan aldrig att jag hört en tjej säga att de har mindre byst ”när den blivit mätt på¨riktigt”. Konstigt nog har ALLA tjejer stora bröst då trots att de egentligen inte är det. Weird. Så jag hör absolut av mig.

   Och tack för komplimangen, är så glad när ni gillar bloggen.

 5. Tack Charlotte för ditt svar!

  Jag är 74 under och 84 över. Dvs 10 cm skillnad. Så lågt går inte skalan (?) så jag tar det minsta 12,5 cm. Då får jag 75A eller så ska jag välja närmsta storlek – vilken är det?

  75 stämmer ju som sagt, det brukar passa. Men kupa brukar jag ha B eller C.

  Jag förstår att man måste prova, att alla ser olika ut och att man förändras. Men jag undrar just över den här storleksskalan. Finns det logik i det hela, eller blandas det bara kupor och siffror hit och dit?

 6. Bh: n ser verkligen rejal ut,och det komm er nog inte bli nagot skumpelidump dar…
  Sjalv har jag inte nagra ursakter kvar nu…Idag var jag ivag och kopt te mig ett par ”tekniska”joggingskor fran Nike.,inte vackra,men urskona,sa nu hoppas jag att jag kommer ivag till gymmet,har som sagt inga ursakter kvar nu….sa illa tvungen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.