Det är (skinn)detaljerna som gör det

Hej på er! Nope, än har det inte blivit flyttgubbe av mig idag. Host, snor och seg som en sko. Fy faaan vad trött jag är på det här nu. 16 dagar. Jag märker själv att jag blivit trött på att blogga för det handlar om samma sak nu, att jag är sjuk och så lite kläder. Nog för att kläder varit huvudspåret i bloggandet hela tiden. Men att inte orka ta tag i sådant jag vill…sheise. Kanske jag tar en bloggpaus på några dagar. Få tillbaks lusten och inspirationen igen.

Men innan dess tänkte jag ge er några exempel på det jag är lite besatt av i klädväg just nu – nämligen skinndetaljer. Fusk eller äkta spelar ingen större roll, bara det är detaljer. Jag har ingen aning om hur jag skulle se ut i en skinnklänning eller skinnbrallor. Kanske som en sprickfärdig falukorv? Risken för det är nog ganska överhängande men ändå, jag vill prova! Om inte annat så för att avfärda det. Eller bli kär.

Glesstickad tröja från HM (divided) som jag bara tycker SÅ mycket om. Bra pris dessutom. 149:- Går till stl L.
Glesstickad tröja från HM (divided) som jag bara tycker SÅ mycket om. Bra pris dessutom. 149:- Inte så oversize på mig som den är tänkt att vara men det skiter jag i. Har den som jag vill. Går till stl L.
De här fejkskinnbrallorna har jag skrivit om tidigare och vill fortfarande prova dem. Får bli efter lön eller nåt. 399:- kostar de. Stl 34-52
De här fejkskinnbrallorna har jag skrivit om tidigare och vill fortfarande prova dem. Får bli efter lön eller nåt. 399:- kostar de. Stl 34-52

 

Skinnklänning från Ellos som jag är så nyfiken på att testa. Sitter den fint vore den snygg både till fest med vassa pumps eller mer till vardags med kofta och tjocka strumpbyxor.1299:- på Ellos. Utnyttja rabatt på den här så blir den billigare.
Skinnklänning från Ellos som jag är så nyfiken på att testa. Sitter den fint vore den snygg både till fest med vassa pumps eller mer till vardags med kofta och tjocka strumpbyxor.1299:- på Ellos. Utnyttja rabatt på den här så blir den billigare. Stl 34-48
Skinnkjol från Haléns. Kostar 299:-
Skinnkjol från Haléns. Kostar 299:- Stl 34-52
Den här alltså. Jag kan inte låta bli att ta med den. Risken att se ut som om jag ska på porrklubb är väl ganska överhängande men ändå, jag är nyfiken och vill testa! Den kanske är jättesnygg och ser inte billig ut. Kanske. Kostar 399:- och finns från stl 32/34-52/54
Den här alltså. Jag kan inte låta bli att ta med den. Risken att se ut som om jag ska på porrklubb är väl ganska överhängande men ändå, jag är nyfiken och vill testa! Den kanske är jättesnygg och ser inte billig ut. Kanske. Man vet inte förrän man testat. Kostar 399:- och finns från stl 32/34-52/54

 

Den här koftan har jag provat pch gillat redan. Bilden där jag försökte se hård ut förra veckan är det. Snygg. Och ja, det kanske blir varmt med skinnärmarna men det får man väl ta då. 399:-
Den här koftan har jag provat och gillat redan. Bilden där jag försökte se hård ut förra veckan är det. Snygg. Och ja, det kanske blir varmt med skinnärmarna (plast) men det får man väl ta då. 399:-
Kavaj från Kappahl. Snygg men går bara till sthl 44. Varför? Gör sånt här upp i storlekarna istället för en massa fula tält ingen vill ha. Snälla? 399:-
Kavaj från Kappahl. Snygg men går bara till sthl 44. Varför? Gör sånt här upp i storlekarna istället för en massa fula tält ingen vill ha. Snälla? 399:-
ellosdaxon999
Snygga skinndetaljer på kappan från Daxon. Från Ellos och kostar 999:- Stl 36-56
Den här kappan har jag men har inte tagit bild än. Det har varit för varmt helt enkelt. Det blir kassa bilder i min hall så jag får ta med den ut på stan nån dag. Snygg är den i alla fall. Kostar 999:- Stl 34-52
Den här kappan har jag men har inte tagit bild än. Det har varit för varmt helt enkelt. Det blir kassa bilder i min hall så jag får ta med den ut på stan nån dag. Snygg är den i alla fall. Kostar 999:- Stl 34-52
Kappa från Desigual. Otroligt snygg men går bara till stl 44 så jag kan glömma den. Men tar med ändå. 1899:- hos Ellos
Kappa från Desigual. Otroligt snygg men går bara till stl 44 så jag kan glömma den. Men tar med ändå. 1899:- hos Ellos

Ha en fin eftermiddag vänner! Själv ska jag ta mig en varm dusch och dricka en kopp te medan jag sminkar mig så hoppas jag orka ge mig iväg till min lilla Linda och i alla fall titta på när de flyttar. Jag kan komma med glada tillrop och dricka vin 🙂

Puss /L

Kolla mer

8 comments

 1. Hoppas att du får bli frisk snart..Drygt när det segar på så jädra länge.. KRYA PÅ DIG..Och jag hoppas att du får skratta i helgen så du både får kramp och tårsprut ..då släpper nog alla baciller och virusar taget,och flyr sin kos!! 🙂 Sköt om dig,du fina!! Kramar i massor.. <3

 2. Nej, nu får det här slemmet ta och ge sig! Jag är inte heller helt 100 ännu, sitter själv hemma i soffan med dator och ett glas rött… Synd vi inte bor närmre varandra, då kunde vi suttit här i varsin pyjamas under värmefilten! : )

  Kram och krya på dig!

  1. Det är så synd om oss kusiner! Om mitt skit inte gett med sig på måndag går jag till doktorn för nu är jag inne på dag 17. Börjar bli på riktigt uselt humör. Kom upp snart så dricker vi rödvin i pyjamas och myser! Kram och krya på dig du också kusin Josefin(e). <3

 3. Hej och kul att se att du bloggar om våra produkter igen det gillar vi alltid lite extra. Hoppas du kryar på dig snart. Vet att jag tipsat dig innan och vet inte om du inte får till det eller helt enkelt inte vill men här kommer det igen 🙂

  Ett tips om du vill locka våra kunder att kika in till din blogg…
  Det är viktigt att du länkar rätt om det ska fungera:
  1. Skriv ett blogginlägg
  2. Gå in på den specifika produktsidan på http://www.halens.se och kopiera adressen. Obs! Använd produktens sida, inte förstasidans adress!
  3. Länka till den kopierade adressen från ditt blogginlägg
  4. Pinga http://www.twingly.com/ping så att vi vet att du länkat till oss
  5. Efter ett tag dyker länken till din blogg upp på Halens.se. Du hamnar nu både under senast bloggat på startsidan samt direkt under produkten.
  Tips! På alla produktsidor finns det en ”Blogga”-knapp. Genom att trycka på “blogga”-knappen får du en färdig länk som dessutom innehåller bilden på produkten.
  Lycka till och trevlig måndag önskar Anna från Halens

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.