Desperat tant i nitskor

Pust vad varm jag är! Jag har just kletat med brun-utan sol för att göra mig lite midsommarsnygg. Först skrubbade jag med min nya sockerscrub från Björk & Berries (superbra!) och passade på att göra hårinpackning. Sedan jäklar har jag bus’at. Inte för att jag ska flörta loss och hånglas (trots cola-läppgegg) med någon då. Nope, jag ska fira med Linda och hennes son samt Marika och hennes döttrar. Först picknick i Vita Bergen med dans krig stången för de små, och sedan blir det nog att vi drar hit och grillar. Måste ner och paxa gården idag. Men klänning och krans i håret blir det i vilket fall som helst och det är ju flera snäpp snyggare att ha lite färg i ansikte och på kropp om man har sommarklänning utan strumpbyxor.
20130619-114322.jpg

Igår kom förresten pigg-skorna jag beställde via Campadre för ett tag sedan. Jag ler varje gång jag går förbi dem i hallen. Kan man göra annat åt ett par illrosa sneakers fulla av vassa nitar? Jag tänker, var är min tonåring? Just ja, jag har ingen så de är ju mina 😉

20130619-114416.jpg
Vi får väl se om jag känner mig som en tant som desperat försöker verka ung eller om jag skiter i vilket och gillar dem. Så länge jag inte har råttsvansar och muskorta kjolar är det okej tänker jag. För även om jag är 40 så finns det ju ingen mall för hur man ”ska” se ut då. Jag tror jag har en knytblus någonstans och en pennkjol också men de är oanvända, så damig är jag inte helt enkelt. Okej om jag jobbade på kontor kanske och ville köra kontors-dam-stilen ibland med knut, glasögon, pennkjol, knytblus och klackar. Kan vara sexigt, fast då ska man nog helst vara slank och snygg från början för att kunna bära upp den looken (självklart finns det undantag) Men nu är det inte så, jag är inte slank så jag tror inte den looken skulle passa mig.

Jag kör på min blandade stil som ibland innebär klänning men ofta jeans och topp. Mycket svart. Ibland känner jag mig lite småtrendig och ibland bara helt vanlig och tråkig. Men sällan tantig faktiskt. Trots att en vän häromdagen hävdade att inga tjocka är trendiga, bara tantiga. Jag tycker inte så, men den där smaken och baken ni vet. Fast som sagt, tantig har jag ett tag kvar till. Piggskor eller inte 😉

Nu tillbaks till kaffe och cv-skrivande. Puss

 

 

Kolla mer

11 comments

 1. Trevlig vän! Antar att hen är toktrendig själv då!

  Kör på nitarna och ha en toppenfin midsommar!

  1. Jag tror mer att hon syftade på sig själv även om hon iofs drog alla tjocka över en kam. Hon är egentligen den raraste som finns så det där blev jag förvånad över. Det var alltså inget påhopp på mig personligen 🙂 Inlägget handlar mer om mina tonårspjucks och midsommar än det där andra egentligen. Kram och ha en finfin midsommar du också!

 2. Du är allt annat än tantig! Snarare ungdomlig o modemedveten o klär dig i sånt du vill o som passar din kropp! Så kör hårt med nitskorna!
  Önskar dig en glad midsommar!
  Kram

  1. Haha, ja inlägget ska mest tolkas med en nypa salt eller tre för jag känner mig på riktigt inte som en tant. Om jag hade gjort det innerst inne hade jag inte skrivit ett inlägg om det. Och ja jag ska ut och rocka mina nitar så får vi väl se hur jag trivs 😉 Ska dock komma ihåg att inte trä av dem med hjälp av en bar fot mot hälen som jag gjorde igår. Herrej-vlar vad vasst det blev om tassen! Ha en skön midsommar du också. Kram

 3. Kontorskläder för kvinnor med fylligfigur kan man spana i tv-serien Drop Dead Diva.
  Låter som en mysig midsommar. Vi skulle bli runt 30pers vilket känns som lite många :S tur det inte är hemma hos mig.

  1. Ja om jag blir kontorskvinna får jag kolla in det 🙂 Fast tror nog jag skulle köra på mina vanliga kläder ändå. Ja det blir ingen storslagen midsommar för oss men blir nog mysigt 😀 Stora fester är i och för sig också roligt, det hade vi ofta förr. På min sambotid för tusen år sedan.

 4. Jag köpte en tshirt med Bambi på och hade, som du säger, svart och mer nedtonat till och kände mig lite lagom tuff. Min systerdotter på fyra år gav mig storögt beröm flera gånger för tröjvalet. Kul att man imponerar på någon iaf!

  1. I like! Det är kul med människor som vågar bejaka sin ”småknäppa” sida klädmässigt :)Minns att jag själv impade med en Mimmi Piggtröja på en kompis dotter för några år sedan. Disney är det perfekta klädvalet när man är barnvakt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.