Deoshoppingen drog visst iväg lite…

Hej mina fina. Idag efter jobbet tog jag mig en sväng på stan. Jag var på jakt efter en helt vanlig svart huvjacka med vita snören. Ingen dyr utan bara en från H&M, men icke att jag hittade. Jag testade ett gäng svarta klänningar också men nope, det bidde inget.

Däremot blev det en del shopping på Åhléns. Tanken var en deo, läppenna som matchar mitt nya flytande läppstift från Nyx, samt en liten hårborste att ha till väskan. Det blev tre deodoranter. Jag tycker att de jag haft tidigare är kassa, som en från LCC (Blonddinbellas märke). Den har en sån där trög plastkula som inte vill rulla och som gör skitont när man drar den i armhålan. Den ska jag kasta till hönsen.

Men det råkade bli några andra saker också.

Emma S parfym var nedsatt och eftersom jag älskar Rue de Varenne så köpe jag idag. Jag har iofs väldigt många parfymer, men en till kan ju inte skada. Speciellt inte en favorit. Och så en ny liten lagom necessär att ha i handväskan för det nödvändigaste sminket.

Det var det. Jag snackade storlekar med några av säljarna på H&M också, men jag tar det i ett inlägg imorgon. För det är mycket med storlekar och vikthets nu.

Nu är det dock sovdags för denna här.

Kram på er

Kolla mer

12 comments

  1. Har du inte provat Vichys deo måste du göra det! Den kostar en hundring och är inte särskilt dryg men jag har testat massor under åren men faller hela tiden tillbaka på Vichy!

  2. Vad tråkigt att du inte gillar LCCs deo. Jag tycker verkligen att det är en av de bästa jag någonsin använt 🙂 Kanske är det just det exemplaret som strular?

  3. Har sett huvajackor m ljusa snören på HM.s herravdelning.Svart o i andra färger.Senast igår Liljeholmsgallerian.

  4. Jag älskar LCC deo. Har testat så många. Även flera från Vichy som ska vara bra. Men det finns ingen som är så bra som LCC. Ni som tycker det finns andra som är bättre. Vilka har ni testat då? Provar gärna nytt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.