Den onda påskdockan

God kväll vänner. Har ni haft en bra dag och kunnat njuta av solen? Själv parkerade jag mig en stund i en solstol med en filt över mig och njöt. Kunde det inte få vara så hela påsken och inte utlovad sketen snö? Det vill vi icke ha! Speciellt inte de som tänkt köra kors och tvärs och hälsa på släkt och vänner. Hoppas ni har vinterdäcken kvar.

Kläder har det blivit ont om idag. Först gled jag runt i min Osby uniform, det vill säga mysbrallor och huvjacka. Sedan bestämde jag mig för att fixa till mig och ge mig ner till byn för att kolla. Tyvärr lyckades jag då på något sätt låsa mobilen och både pin och puk koden ligger i Stockholm. Gaaah! Dock kunde det hela lösa sig med att jag fick skriva mina uppgifter på en lapp och lägga körkortet på det och fotografera klabbet och maila iväg det. I och med det här kladdet hann jag inte iväg och kolla in Klädkammaren. Det fick bli en sväng bortom secondhand istället.

Jag köpte inget men den här dockan skrattade jag åt. Henne vill man inte möta i en mörk gränd. Eller iofs, hon är två dm hög så jag skulle nog klara spöa henne. Men den minen leker man inte med...

Jag lovar att bjuda på mer inspiration imorgon men idag har jag mest bara såsat runt. Skönt det också.

Kram, sov gott och glad påsk!

Kolla mer

3 comments

  1. Nu är det min tur med rinnande näsa osv…hoppas på att jag är piggare i morgon.
    Ha det gott!
    Glad Påsk!

    1. Jeanette: usch, stackare som åkt på förkylning inför påsk 🙁 Jag håller tummen att du är piggare imorgon. Kram och glad påsk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.