Den här kommer bli en favorit

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej mina fina! Hoppas att dagen är bra? Här går den i slit och släpets tecken. Men emellanåt gör jag som Fantomen och går runt på stadens gator som en vanlig man. Eller kvinna då. Minus varg, feta ringar och blå pyjamas. Men ni fattar.

Då tar jag gärna på en klänning. Och den här är en sån som kommer bli en favorit året om hos mig.

Med smock i midjan och klassisk skärning tippar jag på att väldigt många skulle klä i den här blåsan. Den är finare i verkligheten dessutom.

Jag har large på bilden, men xl lär sitta lite bättre. Dock slut i just den butiken. Länk svartblommig klänning.

Stor kram! ❤️

Kolla mer

9 comments

  1. Den sitter jättefint på dig! 🙂
    Jag har funderat på att prova klänningen efter att jag har sett den på hemsidan, men jag har varit osäker på om den passar min figur. (Det är sällan klänningar från Lindex passar min figur). Att se dig prova den och att den sitter så fint på dig får mig att hoppas att även jag kan ha klänningen.

    1. Ja testa! Det känns som om det här är en bra modell för de flesta. Kan ju dock inte svära på det då jag inte vet hur du ser ut Men prova, för det här är en klänning som funkar både till fest och vardag tycker jag. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.