Del två från Indiskaprovningen

Okej, här kommer inlägg två från min Indiskaprovning igår. Men tyvärr utan länkar för plaggen finns inte på hemsidan. Antingen är de slut eller så har de inte hunnit komma upp. Jag kollar igen imorgon och länkar då. Men tills dess kan ni ju kika ändå. Och jag antar att många av er ändå handlar i butik. Så här kommer blus och klänning i svart/vitt/grått.

blus blus2 blusofransvaska blusnaraJag var rädd att den här blusen skulle bli lite för mycket för mig. Men nä, när jag fick på den kändes den jättebra. Fin utan att vara överdriven. Den är vid i modellen och jag har en xl på mig men tror att jag likväl skulle kunna ha large.

monsterklanningguld monstradosvarthalsband2Sedan har vi den här mönstrade klänningen med fastsydd omlott framtill. Den sitter inte bra vid ena sidan där men det är ett larm som gör att det ser extra bulligt ut liksom. Annars tycker jag den här är fin. Jag hade förmodligen lugnat ner den med svarta skor/stövlar/kängor, svarta strumpbyxor och svart kofta.

Okej, dags att tvätta bort inpackning och ansiktsmask nu. Gör ni också sådant regelbundet? Om inte, börja. Håret och huden kommer tacka dig. Och tid har man även med kids och annat. Man kan ha det på medan man lagar mat, tvättar eller vad man nu har för måsten. Eller så tar man sig lite egentid med en kopp te och en bok.
Puss på er.

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.