Dateknight med burgare och rustning

Hej! Mitt i natta här igen. Eller strax efter midnatt i alla fall och Askungen borde ligga i sin säng. Och det ska jag. Strax i alla fall. För imorgon kommer de att börja väsnas här i huset igen.

Idag har det låtit som om de har kastat en dammsugare nerför trapporna hela dagen. Logiskt tänkte jag att nej det är nog ingen dammsugare för den kastar man nog bara i ren ilska en gång, sen blir det jobbigt att hämta upp delarna och slänga den gång på gång.

Så jag tänkte att de river nog ur köket, eller eventuellt badrummet. Eller båda. Och jadå, när jag gick iväg för kvällens dejt såg jag en hög bråte utanför mitt fönster. Det kommer nog bli en ljuvlig vecka när de börjar skruva, borra, hamra och sånt mysigt. Ge mig ett jobb att gå till!

Toaselfie. Idag kom regnet faktiskt lagom till jag skulle hem och inte när jag gav mig iväg. Hade dock paraply med mig nu. En lär sig.

Jag skulle ha fixat med bloppis ikväll, men det blev alltså en dejt istället. Om man nu kan kalla det så, det var mer bara en aw typ. En kille jag träffade i Stockholm för 13 år sedan, och som jag fått kontakt med igen via Tinder. Han bor också i Skåneland nu.

Hur som haver så sågs vi, och bestämde oss för något enkelt att äta. Eftersom han är britt och vi gick förbi Pickwick bestämde vi oss kvickt och lätt för att slinka in där.

Myspys

God prisvärd burgare, en öl, öppen spis med brasa, läderfåtöljer och allmänt trevligt med en massa snack. Mest om ekonomi. Så det var inte direkt en titta-varann-i-ögonen-dejt. Mer att vi var bekymrade över ekonomin, framtiden, arbetsmarknaden och sådär. Yes box. Så var det.

Min dejt var lite stel (jag ska bli ståuppkomiker tror jag).

Men imorgon ska jag ta itu med bloppisen om jag inte tvingas iväg av allt oväsen. Men förhoppningsvis kommer den upp på kvällen.

Det var dagen för denna här. Eller en del av den, jag berättar ju inte ALLT i bloggen 🙂

Kram på er ♥

Kolla mer

5 comments

  1. PERFEKT med ståuppkomik! Malmö är ju humorstaden nr 1! Där bor alla P3-profiler, haha.

    Kram på dig! Du saknas i Sthlm <3
    /Bella

    1. Haha, ja det är kanske dags att börja med det 😀 Känner ju ett gäng ståuppare så det är kanske mitt kall att tillhöra den gruppen.
      Saknar dig och Stockholm. ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.