Dags för ny vårkappa

Såg just att det här blir mitt hundrade inlägg sen jag började blogga för Amelia. Hur ska detta stora firas? Vindruvor kanske? Har fortfarande inte fått mina efterlängtade druvor.

Nu när solen skiner och man kan höra droppet från snön som smälter(vet att den redan är helt borta i södra Sverige) så känns det som att våren är på gång. Jag längtar SÅ tills all jävla is är borta och jag slipper spänna hela kroppen när jag är ute och går. I förrgår var det fortfarande snorhalt på söder. Det är isfritt i tre meter sen kommer det issjok som är 1 dm tjocka och på dem smältvatten…Jag hade träningsvärk i både rumpa och lår efter den promenaden. Men snart, snart är det dags att slänga undan vinterstövlarna och på med sneakers! Jag älskar mina sneakers och vill ha ett par Nike Air Max.

Något mer jag vill ha är en ny vårjacka. Eller kappa snarare. Det låter otroligt damigt att säga ”jag vill ha en ny vårkappa”. Lite som en gammal pilsnerfilm. hehe. Men det vill jag, en trenchcoat. Jag har aldrig tyckt att jag passar i beige och funderade därför på en svart men häromdagen passade jag på att testa en beige bara för att se hur färgen och jag går ihop. Om jag smälter ihop och försvinner i omgivningen eller om det blir snyggt. Kappan var för liten men de hade inga andra på Lindex och det var ju mest för att kolla färgen ändå.

Om ni som jag vill ha en ny vårkappa eller jacka, köp en NU för de kommer snart vara slut. Så fort folk får vårkänslor så köper de jackor och sen finns det inga kvar för de som tycker att de vill ha en i april. Snopet men så är det. Jag har jobbat i butik och sett det tusen gånger.

förbannade is och snö, må du vara borta snart.(bild från förrgår)
Om jag går och häller varmvatten överallt så måste det ju hjälpa en del.
Inte modellen jag vill ha, för mycket tyg nedtill som breddar rumpan i onödan. Men jag gillar nog beige trench ändå.
Att knäppa den gick ju..sådär.

Den här från ellos passar nog mig bättre. 599:- kostar den och så utnyttjar man någon av alla rabatter de skickar ut och vips har man ett bra pris och en snygg trench.Knapparna ser lite tradiga ut men de går ju att byta ut om man orkar det.
Knappen i vecket (gud vilka associationer man kan göra här om man vore snuskig, tur jag är så oskuldsfull) är pricken över i'et liksom

Sådär nu ska jag ut och kissa på snön så den försvinner. Och kanske ta mig en kik i nån affär också.Puss!

Kolla mer

9 comments

 1. Skriv din kommentar här! Hej, har börjat följa din blogg och tycker det är jätteroligt är själv överviktig och ser det som en utamaning att hitta så fina/fräcka kläder som möjligt utan att gå till bib, generous och xlnt som jag avskyr sen jag var yngre. Jag säljer mycket på tradera. Ser att du söker en kappa och har en skitsnygg jag köpte från Monki, du kanske vill ha första tjing? Behöver dock din mail för att visa bilder…kram Madeleine

 2. Haha, undrar om du har samma snuskiga humor som jag!? Har dock inte vågat visa det så mycket på bloggen som alla mina släktingar läser, hihi.
  Du kan visst ha beige, och jag tycker att den beiga färgen från Lindex var perfekt. Man kan ju alltid bryta av med nån läcker sjal, fast det gillar ju inte du va 😉 Sjalar alltså!
  Men jag håller med, det kan vara en jäkla skillnad på beige o beige.
  Isen, den förbaskade isen, no shit! Vi är hundvakt i några dagar och har gått en promenad nere vid Solna Strand. Flera gånger fick jag lämna över kopplet till L, för jag hade fullt sjå att hålla reda på mig själv. Jag är så infernaliskt rädd för att halka. Åh vad man längtar efter barmark.
  Vad händer ikväll då?
  Jag håller mig hemma hela helgen för vovvens skull, och ikväll blir det andra chansen. Måste ju heja på Linda P som har jobbat på Wallmans.
  Hela melodifestivalen kryllar ju av gamla Wallmaniter, både tävlande, dansare och såna som körar, och man är stolt som en tupp.
  Kram Helena Mittbena

  1. Hehe, ja det tror jag nog att jag har men som du säger, man håller ju igen lite inför släkten 😉 Har lite skruvad humor som kan vara svår att få fram när man skriver om mode så ibland kliar det i mig att skriva om annat här på bloggen men då kanske folk blir besvikna. Får väl varva lite så får de som vill blunda när jag inte skriver enbart om mode, hehe. Jag lyckades hålla mig på benen idag, tills jag kom till tunnelbanan där jag ramlade. Så jävla pinsamt! Usch. Jag håller mig också hemma ikväll. Det blir mello och en påse godis här. en kopp te också tror jag minsann för jag fryyyser. Jag håller på Jenny Silver och The Moniker ikväll. Och Pernilla Andersson. Kan man inte få välja tre? Nu kommer första duellresultatet! Nu åkte Jenny. Fan! Ha en fin kväll gumman. kraaaam!

  1. Jag provade några på H&M idag också, tänkte lägga upp bild sen. blev lite sugen på en trench-cape. Fast en klassisk är kanske det rätta ändå. Veligt det där. hehe. Ha en fin kväll du med! kram

 3. Wow, redan hundrade?! Öh öh ha den äran!! Du är så duktig på det här och jag är som du redan vet en som gääärna läser sjuka eller personliga inlägg om annat än mode. Men det får du säkert möjlighet till snart också, du får bli en sån där tyckare som dyker upp i alla möjliga mediesammanhang, det skulle du vara en fena på!

  Nu hoppas jag att min mobil inte raderar denna kommentar också så skriver ingen uppsats. Har masserat hela dan och sen tränat och nu tog jag vägen hem förbi pizzerian:-D

  puss och kram och må så gott!!!

  1. Linda: ja här går det undan med en billiga leverkorven! Tack för stödet honnibonni<3 Ja jag har ju en hel del åsikter men de är lite svåra att få in i en modeblogg fast på något vis lär jag nog försöka. För nog för att mode är kul men att enbart skriva om det blir lite enformigt i längden kanske. Åtminstone i en blogg som uppdateras flera gånger om dagen. Har ju inga barn, pojkvän eller ens katt att skriva om så jag får väl skriva bittra singelinlägg, haha. Hörs och ses snart. Puss o kram. Saknar er.

  1. Tack Jeanette 🙂 Ja en sjal till ger färg till ansiktet och om jag har gott om något så är det sjalar. Det och nagellack. hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.