Dags för kosttillskott och annat för en piggare in- och utsida

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds.se och NordicFeel


Idag var det en sånär vacker höstdag med blå himmel och hög luft. När det är såna dagar är nog hösten min favoritårstid. Sen när det blåser och regnar hatar jag hösten. Speciellt när löven ramlat av och det är grått. Men då får man väl dra till Ikea och köpa storpack med ljus.

Idag är det sista september. Det betyder oktober imorgon och med det så är jag inne på sista månaden här i min etta vid Mariatorget. Det är så jäkla trist att behöva flytta för jag tycker så mycket om området och mina grannar. Men men, det är bara att gå vidare. Jag träffade en av grannarna på Ica och sa att jag kommer snart tillbaka. Jag ska bara skriva en bok och tjäna massa cash först, så köper jag en tvåa i huset sen 🙂 Bra plan va?

 

Ni vet ju att det är mycket bröte med min hälsa nu, artrosen, liöpdem och så en mage som är helt galen. Och jättepåslag av stress på det. Men jag försöker råda bot på allt på olika sätt. Övningar för knäna och smärtstillande, och idag köpte jag nytt magnesium för leder och senor och muskler. Det kostade 109 eller nåt sånt där. Nästa gång beställer jag på meds, de tar 64 kr. Länk

Allt det där sätter ju sig i utseendet också. Man ser trött ut, håret tappar glans och blir som hö. Så just nu sitter jag med söndagsmasken i ansiktet. Idag en från The Body Shop, men jag har fått en ny från Medik8 jag ska testa snart. Men tänkte spara tills jag ska göra något speciellt mer än bara packa och ha mig som jag ska göra imorgon.

Och som ni förhoppningsvis vet så ja, jag länkar till produkterna, för varför inte liksom? Likaväl som att ni letar upp själva. Men jag skulle inte skriva om dem eller länka här om det inte vore så att jag själv testat och vet att de funkar. Bara så ni vet att jag inte bara försöker kränga och tjäna pengar.

Jag har ju haft, och har, en massa elände med huden kring ögonen som blir röd, torr, fnasig och smidig. Så jag har inte vågat använda ögonfransserum på ett bra tag nu så frallorna är korta igen. Men jag tänkte fläska på med fet kräm runt ögonen och testa serum igen. Vi får väl se om det går. För fungerar vet jag ju att det gör. Om man har tålamod. Cirka 7 veckor varje kväll ska man applicera och då blir fransarna långa. Sen nån gång i veckan. Länk Xlash.

Och så ska jag börja ta Priorin mer regelbundet igen. Det hjälper också. Håret blir friskare, det sa till och med min frisör som annars tycker att det ser ut som om jag behandlar håret med svavelsyra 😛 Jag tycker att det stärker naglarna också och DET behövs för de är så otroligt tunna och korta nu att det gör ont. Länk Priorin

Jag har fått frågan om storleken på tabletterna och här har ni dem. Ganska stora, men de är överdragna med gelatin så de är enkla att svälja.

Och på tal om tillskott börjar det bli dags för d-vitamin också nu när dagarna blir kortare. Det kom jag på nu när jag satt och skriver om vad jag själv använder, så det ska inköpas. Länk vitamin

Jag tänkte att jag skulle ge magen lite gott ikväll och försöka med glass. Bah, sicken miss. Som alltid. Det går inte längre utan att få jätteont och springa i skytteltrafik till toan. Två matskedar sen sa jag nej Louise, det här är idiotiskt. Och som den magmänniska jag är så ska jag krypa ner i sängen nu med en bok. Nix, ingen romantisk, spännande eller så utan en hela annan..hehe.
Det är jag och den där sexiga boken nu 😉

Puss, kram och sov gott fina ni.

Kolla mer

7 comments

  1. Många magnesiumpreparat blir man kass i magen av. Sen finns det väldigt många olika sorters magnesium. Har kollat upp det ordentligt, och den sort som hjälper mej bäst är magnesiumbisglycinat från Alpha Plus, som jag klickat hem från apotea. Tar även probimage så att magen ska hålla sig lugn. Om du inte redan kollat om du är laktosintolerant, så gör det! Hoppas det ordnar sig för dej på alla plan!

    1. Tack Paula. Ja det finns otroligt många att välja på, har inte koll på vilka som är bäst så jag tipsade om den jag själv har och som funkat på mig. Ska till doktorn imorgon så ska jag be dem ta alla prov som finns.

  2. Magnesium är inte alltid det goaste för magen, man kan bli både lös och hård i magen av det. Du vet ju själv bäst hur din kropp fungerar, men kan vara värt att veta i alla fall. När min mage är huller om buller är kokt potatis och kokt kyckling/fisk det bästa. Supertråkigt, men supersnällt 😉

  3. Min mage är nog lika ledsen som din. Måste ta tag i det och utreda vad som är fel för jag märker att jag blir mer och mer begränsad i vad jag vågar mig iväg på, måste springa på toa stup i kvarten. Det som har hjälpt mig liiite är att börja dagen med att dricka a-fil, ett stort glas varje morgon. Gör jag det är magen nästan ok (om jag tänker på vad jag äter förstås)

    1. Inolaxol har hjälpt mig lite. Pulver(som inte löser sig) man häller i lite, lite vätska och häver i sig och sen ett glas dricka på det. Det gör en hård mage lösare och en lös hårdare. Finns på både typ meds.se, apotea, vanliga apotek osv. Det gör att man iaf inte måste springa lika tokmycket. Men få en remiss till magläkare också. Fått idag, får se när jag blir kallad. Kram

  4. Hej, testa collagen, det både hjälper hud,hår och leder. Det finns på nyttoteket.se kolla upp och läs om det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.