Dags för blusar och andra överdelar

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Lindex

God måndag vänner. Wihoo! Jag har fått igång datorn igen. Hur länge den håller vet jag inte, men just nu funkar den i alla fall. En bra start på veckan, och nu hoppas jag att fler saker går rätt väg.

I går var jag en sväng i liljeholmen och kollade in lite klädnyheter,samt fotade en del från Cellbes när jag ändå höll på.

Det har ju varit mycket klänningar i bloggen i sommar, för det har helt enkelt varit för varmt för något annat. Men nu kan man ha jeans, tshirt och sneakers igen. Love it! Och klänningar också. Men jag gillar valmöjligheter. Så här kommer några överdelar från Lindex.
Så här såg jag ut när jag gav mig iväg på provtur. Sneakers, jeans och tshirt som sagt. Den här tishan köpte jag på H&M tidigare i veckan. Friends fast spegelvänt då.

Den här blusen är söt tycker jag. Lite för stor för den är i xxl och jag hade behövt xl men de hade ingen i just den butiken.

Visst kan man stoppa ner och vara mer proper, men det är icke min stil. Jag tycker att jag har för breda höfter och stor rumpa för att stoppa ner överdelar i byxan. Men det är jag det.
Länk blommig blus.

En enkel svart och snygg blus borde ju inte vara några större problem, men oj vad de är det. Jag letade jättemycket förra året, men det var nästan omöjligt. Så nu när jag hittade en på Lindex tror jag att jag ska slå till. Den här känns skräddad och snygg. Ganska dyr med 399 kronor, men å andra sidan syns och känns den inte som en billig för 149 kr. Går upp till stl 50. Länk svart blus.

Det var ett litet blustips. Nu ska jag fota min nya foundation som jag är väldigt förtjust i, så får ni det tipset sen.

Kram så länge

Kolla mer

1 comment

  1. I min lilla stad har vi typ bara Lindex och kappahl där man kan hitta kläder i min storlek. Var på stan i helgen och skulle försöka hitta någon överdel.
    Men det fanns inget i min storlek (xl-xxl) som jag ens ville prova. Så fula kläder och nästan tomt i affärerna. På Lindex hade de så söta blusar också i added sizes men varför måste de va så korta?!?
    Jag upplever att antingen är kläderna som tält och jättelånga eller också korta så att de bara räcker precis över byxlinningen och det vill man ju kanske dölja lite när man behöver stora storlekar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.