Dags att köpa ny bh

Hej raringar! Tack så mycket för all pepp angående mitt pms-grubbel inlägg från natten. Nu har jag mensvärk så jag går av på mitten men det är ändå bättre än pms för det finns ju pillerutter att ta till mot värk. Det finns det kanske mot pms också men jag har inga sådana. Men nu så, skönt att det kommit även om det är bökigt med mens de första dagarna.

Ett tag förut idag så gjorde jag grubbel-inlägget privat för jag kände att jag inte vill framstå som en deppgök och att det kanske inte är så bra att visa den sidan för potentiella samarbetspartners. Man ska vara glad, tuff, framåt och sådär ni vet. Annars, om man inte känner sig sådan hela tiden (vem gör det?) – fake it til’ u make it! Så om jag väljer att dölja igen så ska ni veta att era kommentarer är kvar och att jag läser dem och begrundar. För som tur är brukar jag studsa tillbaks ganska fort efter nattgrubbel och är nu fylld av idéer. Som jag sagt så är det liksom dags nu! Jag gillar hösten för det är nystart och krispighet på gång hos både mig och andra.

Nästa vecka ska jag dessutom köra igång med gymmet igen har jag tänkt. Bara jag är feberfri så jäklar! För jag var hos doktorn idag och proverna visade varken på Twar eller Mycoplasma vilket är oerhört skönt. Det är förmodligen bara något korkat virus som härjar runt och gör mig illamående och febrig. Nu har jag försökt vila en del den senaste veckan för att vara snäll mot kroppen och läka ut eländet så jag hoppas att det ska hjälpa. Så snart kommer det ny träningspepp här i le blog.

Nu ska jag sminka över min röda svullna näsa (vet inte vad det är med den, trodde det var en megafinne eller nåt i snoken men det var det inte, hade doktorn att kolla för det var för svårt att liksom försöka vända ut och in på nästippen. Tro mig, jag försökte med våld) och ge mig ut i det vackra vädret och leta bh. För dumt nog knäcktes min favorit efter besöket hos naprapaten förra veckan och min andra favorit håller på att släppa mellan tuttarna. Inte helt käckt om den får för sig att spricka där när jag är ute på något. Nog för att jag har fler bh’ar. Ganska många faktiskt, men man får ju sina favoriter. Det blir förmodligen samma som den svarta som håller på att spricka, en från Twilfits egna kollektion. Eller kanske den här nedan från Kappahl.

20140905-153532.jpg Den här testade jag för ett par veckor sedan. Jag tycker att den är söt men problemet är bara att den blir lite för stor runtom när jag tar 90D. Eller om det är 95. Jag hade behövt större kupa och mindre omkrets men om jag går ner till mindre så blir kupan också för liten. För ni vet ju att ju större omkrets desto större är kupan även om bokstaven är densamma. Själva kupan är alltså mindre i 75D än 95D, det är inte bara omkretsen som ändras. Så ibland kan jag ha D men då blir det som sagt gärna lite glapp i ryggen. Dumt.

20140905-153557.jpg För annars är den ju söt men den här rosa kanten.

20140905-153620.jpg Och så finns det trosor i samma. Nu har Kappahl dessutom 20% på ett köp för medlemmar så…hmm…jag får se.231_887aa2e40c Här är den jag brukar köpa från Twilfit. Sara heter den och kostar 169:-. Inte den bästa kvalitén, det ska erkännas men jag älskar passformen. Jag har provat många, både dyra och billiga och den här sitter väldigt bra på mig. Har den i beige också.

Sådär, dags att fixa till mig nu. Mycket concealer på näsan blir det…;)

♥♥♥ Puss på er fina fina ni! ♥♥♥

Kolla mer

5 comments

  1. Hej, testa 85E. Alltså smalare runt om men större kupa. Då blir kupan som på 90d. Eller gå till twilfit i gallerian och konsultera någon av deras bh-experter. Jag fick tipset 75e istf 80d och det sitter mkt bättre. Lycka till. Kram.

  2. Tack för flera bra bh-tips. Det är ju rätt tidkrävande att gå och prova, byta storlekar och böka i ett provrum. Det blir ett besök hos Twilfit inom en snar framtid. Kram Helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.