Dags att ge mig iväg.

Nu ska jag äntligen bege mig iväg ut för att leta brallor. Jag fick ett sms med avi om att min väska som jag beställde på campadre för ett tag sen kommit nu så på vägen hem ska jag hämta den. Wiiiieee! En cerise vårväska! Hoppas hoppas den är lika fin som jag tror. Ni får verklighetsbilder sen på byxor och väska och kanske något annat jag hittar. Brukar ju springa på lite av varje på mina turer. Ha en skön eftermiddag i solen alla goa (jag vill fortfarande stoppa ner er i fickan och ha er som maskotar eftersom ni får mig att må så gött). Puss!

Le väska som jag ska hämta.

Kolla mer

4 comments

    1. goldheart. Ja den är söt i verkligheten också 😀 Mindre än vad jag trodde men det gör inget. Kommer bli snygg både till svart och till jeans. Kram

    1. Jessan. Ska jag ha chinos får det nog bli cirkustält känns det som, hmm. Jag får ta er i en ryggsäck istället. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.