Dags att fuska fram vårfärgen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Grand Parfymeri, Swiss Clinic och Kicks

Hej på er!

Soool ute! Visst blir man sugen på solglasögon, klänning, uteserveringar och annat? Och solbränna. Fejkad eller äkta är ju upp till var och en. Men innan man hunnit få riktig färg så går det ju väldigt bra med brun-utan-sol.

En favorit hos mig är den från St Tropez. Den luktar inte illa, är enkel att applicera och ger bra färg. Men jo, visst kan man bli randig av den också. Det blir man av alla om man inte är noggrann.Och ja, de jag visar här är inte de billigaste, men å andra sidan stinker de inte som de billiga. Har testat massor (apoteket, L’oréal, Yves Rocher, med flera och jag klarar inte av doften). Så ja, jag satsar hellre lite mer på en bra som inte luktar äckligt.

Den här finns bland annat på Grand Parfymeri som nu har 20% på ALLT. Eller 25% på en vara med kod superweekgrandparfymeri
Länk st tropez express mousse.. Allmän länk till Grand Parfymeri.

Så förbered dig med att skrubba torra delar av kroppen som till exempel armbågarna. De drar annars åt sig extra kräm och blir lite bajsbruna. Inte helt snyggt (har såna just nu). Smörj in dig också. Gör gärna detta kvällen innan. Och så gäller det att inte ha så himla bråttom, det är då det blir randigt och fläckigt.
Nej, ta din tid om du ändå ska bus’a dig.

Jag har även några andra märken här hemma jag ska testa. Som Vita liberata, som bland annat finns på Kicks. Länk här.

Och så funderar jag på en från Swiss Clinic som verkar enkel. Man blandar några droppar med sin vanliga kräm på dagen. Och så baddar man sig med indränkta pads vid läggdags. Det låter hur bra som helst och något jag nog måste prova.

Nu under Superweek har Swiss Clinic dessutom 20% på ett helt köp med koden SCWEEK20 till och med 15 april. Länk Self tannning treatment.

Gäller även om du är sugen på att testa skinrollers(nålrullarna alltså), tandblekning, serum och allt annat. Länk Swiss Clinic.

Det var mina bus-tips.

Kram på er!

Kolla mer

3 comments

  1. Har du testat Tan Can? Den ska tydligen inte heller lukta ackligt och vara smidig da man bara sprayar pa sig den och duschar av overflodet pa morgonen.

      1. Ja, den verkar jattesmidig eftersom man inte behover vara sa noga med att fa allting helt jamnt, men nar man inte befinner sig i Sverige sa kostar det ju en slant att fa den hitskickad sa jag ville kolla om du testat den for att overvaga om det ar vart det eller inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.