Dags att fixa till skabbräven Flinck

Vad glad jag blir över era fina tillrop i kommentarsfältet ❤️ Jag blir glad över att ni gillar blandad kompott här i bloggen. Jag tycker ju själv det är roligast att skriva så. Att enbart ha kläder och skönhet blir lite trist i längden. Både att skriva om och läsa tycker jag. 

Men det är alltid bra att stämma av lite med sina läsare ibland ju. 

Känner mig som en skabbräv – dags för fix.

Imorgon är det dags för klipp och färgning av håret! Så behövligt. Jag har en såndär himla fulperiod nu. Fransförlängningen ramlar i rasande takt och jag ser fasen inga egna ögonfransar bland stråna som är kvar. Så ögonen blir väl skalliga snart. Jag tycker det blir för dyrt att fylla på var tredje vecka för antingen 600 eller 750 kr. Så det får vara. Skalliga ögon it is. Får bli serum när sista fransen fallit.

Och ögonbrynen-smala och ljusa. Jag vill microblada dem men stället jag vill till är fullbokade till sept 2018…Får se om jag hittar nån annan. Men jag har köpt färg till brynen som ska vara den bästa enligt många. Visar imorgon.

Och så blekheten… jag har inte fått någon som helst solbränna i sommar. Inte en bikinilinje finns det och det beror inte på att jag solat naken. Bara att det inte varit sol på helgerna. Så det får jag åtgärda med brun utan sol. För jag blir inte snyggt blek, bara rosagrådassig liksom.

En helrenovering typ. Plus att jag måste börja träna. Jisses, jag skulle behöva en vecka ledigt för att fräscha till mitt schletna yttre 😄

Nåväl, jag börjar väl med några timmars skönhetssömn. Puss o kram på er ❤️

Kolla mer

10 comments

 1. Jag har börjat äta All in one boost och shit vad hår och naglar växer snabbt. Betakarotin i med så lite brunare har jag blivit med. Kanske värt att prova?
  Kör roddmaskinen 1 timme varannan dag så vikten börjar också gå ner. Nu kämpar vi!

 2. Känner igen mig. Jobbar visserligen ute under somrarna, men blir då bara brun i ansiktet och på armarna (inte superfint..). Dock har det varit ovanligt lite sol denna sommar. Jätteskönt ut jobbhänseende men kanske inte så som man vill ha sommaren. Har nu flyttat till nordnorge och här är det inte jättemycket sol heller, haha. Men alla är i alla fall lika bleka som mig här 😉

  1. Ja man får se det positiva. Det är ganska många blekfisar överlag i sommar tycker jag så man sticker ju inte ut jättemycket, men vill få lite färg för min egen skull 🙂

 3. Jag tycker du skriver en himla bra blogg! Du inspirerar nå kopiöst! Jag är in och läser varje dag, det som gör din blogg himla intressant är just den här blandningen, alltså skönhet-mode-kläder-känslor-killproblem(förövrigt förtjänar Du ett riktigt sju-jävla kap, en som sätter dig på en pedistal och ger dig ”tills döden skiljer oss åt” kärlek) och vardagssaker, allt detta gör din blogg komplett! Fortsätt som du gör, och skit i vad alla vi vill och tycker skriv vad som finns i ditt hjärta/hjärna, det är Din blogg och den är bäst som den redan är! Massor med kramar och kärlek till Dig! Du verkar vara en helt underbar människa

  1. Men gulle du! Tack så mycket fina du, vad glad jag blir av dina ord ska du veta. Och ja, jag skriver ju om det jag har lust med men ibland är det bra att stämma av lite ändå känner jag. Relationen till er läsare är ju så viktig (även om jag varit sämre på att svara på kommentarer på sistone men det är bara för att jag varit så slut efter jobbet).
   Många kramar och trevlig helg <3

 4. Fina du, jag kan rekommendera ögonbryn hos Jenna på Grevgatan Skincare hon ör grymt bra. Du har min mailadress så hör av dig om du vill ställa frågor. Jag själv hittade Jenna på rekommendatio. Kram och skriv din blogg så som du gör, kul med allt från tips, kläder, makeup till dina egna tankar och allt där emellan.

  1. Tack snälla MosterM för dina fina ord. Ja jag får ta och kolla upp andra ställen för jag vill inte behöva vänta ett helt år. Får jag något för mig vill jag att det ska hända typ NU, eller inom rimlig tid i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.