Dagens rea kap

Vi är tydligen många som grubblar såhär i början av det nya året. Jag tänkte skriva lite mer om mina tankar sen men först något lättare medan jag samlar ihop det som rör sig i huvudet, nämligen shoppingrundan jag just kommit hem från.

Att ge mig ut först vida fyratiden var ganska skönt. Det var i och för sig mycket folk på stan i och med hyllningen av småkronorna i Kungsträdgården men det var inte så hysteriskt i butikerna som jag befarade. Jag har mest kollat in sådant man inte behöver prova idag. Som en ny halsduk. Jag har ett dussin halsdukar i alla de färger redan men den jag använt mest är min svarta och den glömde jag såklart i Osby. Jag hittade en jag gillade på Gina för 50 kr så jag slog till på den. Först tog jag en kabelstickad, inte vad jag ville ha men bra nog. På nästa Gina såg jag en ännu snyggare för 25 pix mer och tyckte att det var den värd. Men väl vid kassan visade det sig att den var felmärkt och kostade samma som den kabelstickade. Första fyndet!* Det blev även två baslinnen för 30 kronor styck. De har mest stora storlekar som xl och xxl kvar men det gjorde ju inte mig ett dugg.

Ett svart och ett vinne linne samt halsduk från Gina Tricot. Tygsnooden från Pieces köpte jag på Vero Moda för 70% av ord pris(gav 39 kr). Kommer bli skitsnygg till både orange, cerise och svarta toppar.

Jag passade även på att hugga min favoritdoft bland bodybutter på Body shop-papaya. Den här och flera andra dofter finns bara på rean och inte i deras ordinarie sortiment så det gäller att bunkra lite. Säljaren sa att i oöppnad förpackning håller det i 3 år. Jag har dessutom slut på underlagscreme så en sådan tänkte jag leta upp. En true match från Lóreal. Nu hade jag tur att hitta en inplastad på Kicks till halva priset. En concealer att dölja finnar och annat otyg blev det också. Även den till halva priset. Det enda som inte var på rea var torrschampoot men ett sådant behövde jag och just den här sorten har jag läst mycket bra om. Jag måste komma ifrån det här med att tvätta håret varje dag så nu får det bli torr-puffar istället.

Smink och hudvårds produkter till bra priser.

Det här var vad jag hann med idag innan affärerna stängde. Nu blir det film, pepsi max och några nävar popcorn.

Puss å kram /Louise

*såg nu i efterhand att man får en mössa på köpet också för samma pris(50 kr) om man beställer på nätet. Kanske borde kolla om det ingår i butiker också.

Kolla mer

3 comments

    1. Anna: och det säger du NU 😉 hehe. Får köpa där nästa gång istället för Åhléns som tar 59:-.

  1. Snyggt jobbat! Jag hängde med mannen ut på sta´n som smakråd och kom hem med ett par snyggbyxor, två blusar och en kavaj-kofta. Mannen däremot, han hade inte ens köpt ett par strumpor…Ja, så kan det gå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.