Dagens outfit plus lite annat nytt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Vad sägs om några klädtips? Jag fick ju hem ett gäng kläder från Cellbes förra veckan och jag gillade verkligen alltihop faktiskt.

Faktum är att jag läste ett blogginlägg jag skrev idag för 2 år sedan. Ett inlägg där jag skällde ut plusmode överlag och även något om ”Cellbes pensionärskläder”. Så tyckte jag då, men oj vad de ryckt upp sig!

 Så nej alla snobbar som tror att man är tant om man handlar på Cellbes – ni har fel. Eller så tycker ni att jag har tantig stil, kan ju vara så också, men tror nog inte att ”tantig” är något man brukar använda för att beskriva mig och min stil…

Det var dock två plagg som är lite för stora så jag ska byta dem, men jag har bilder ändå så ni får se hur de ser ut, om än lite stora. Men tar det i nästa inlägg.
Det här var gårdagens outfit, skönt och väldigt jag. Långkoftan är ny och från Cellbes, himla fin tycker jag. Länk svart kofta. Toppen köpte jag på rea för några månader sen och jeansen är från H&M, dock är det bye bye för dem nu då det börjar bli hål på insidan av låren.

Koftan är ribbad och har guldknappar.

Den här klänningen har jag bytt storlek i för den första var lite väl vid och fladdrig. Enkel men snygg.Finns i stl 34/36-62/64. Jag har 46/48. Länk klänning.

Precis som förra året börjar jag tröttna på cut outs, cold shoulders och off shoulders. Men den här funkar, dock vill jag se mer plagg som inte tvunget ska visa axlarna nu.

Längden blir såhär på mig. Men nu kan man ha strumpbyxor om man tycker att en klänning är liite för kort.

Långkoftan passar till det mesta. Här till klänningen.

Mer svart. Flera av plaggen jag visar finns ju i andra kulörer också, men eftersom jag trivs bäst i svart så blir det den färgen jag beställer (även om ljusare blir bättre på bild). Länk blus.

Jag gillar den här silkiga blusen. Den är både skön och snygg och funkar till de flesta nederdelar. För mig blir det nog mest till jeans eller svarta byxor. Ärmarna är hellånga, det är bara jag som rullat upp dem lite. Finns i storlek 34/36-62/64. Jag tog 50/52 eftersom den går ner över höfterna.

Puss o kram ❤️

Kolla mer

20 comments

 1. Håller med dig, dags att överge cut-out trenden nu. Alla plagg ser så mycket mer sofistikerade ut om man inte har hål över axlarna. Men sen gillar ju inte jag slitna jeans heller så det kanske snarare rör sig om smak, haha.

 2. Håller med att cellbes fått in mycket fint nu.
  Har ett paket att hämta ut från dom.
  Beställde svarta tunikan/klänningen som du visade tidigare.
  Var den fin på?

 3. Ja precis den tunikan tänkte jag på
  Det svåra var att den fanns i storlek 48/50 Eller 52/54.
  Hade velat haft 50/52…chansade på den mindre storleken.
  Ska på konferens snart och har verkligen ingenting att ha på mig!

 4. OCH en sista sak sen ska jag sluta terra dig…
  Älskar din blogg och är så glad över att du orkar pröva kläder och ger oss tips.
  Tack!

 5. Blusen blev jag supersugen på. Avbröt precis innan ”skicka beställningen” för jag tyckte 350 som det blev med frakt var lite dyrt. Får fundera ett varv till. Kram Asta

  1. Förstår, och ska inte övertala dig 🙂 Men den känns himla fin faktiskt, värd pengarna och känns inte billig liksom. Men om man inte har råd så är det lika bra att hoppa över (vet dock hur det är att vara sugen, går ju själv och suktar efter ett par kängor) 🙂 Kram

  2. Kan hålla med att cellbes har hög fraktkostnad. Inte värt för ett plagg. Dom borde kunna förhandla till sig lägre frakter.

   1. Att sedan få betala frakten tillbaka när man vill byta storlek är under all kritik tycker jag. Hellurigt med dessa dubbelstorlekar där man kan ha 46-48 i ena plagget och 52-54 i nästa.

    1. Ja det vore jättebra. Kolla Zalando Boozt och liknande de har fri och blixtsnabb frakt och returfrakt. Vore väl inte omöjligt att erbjuda sina kunder. Skulle nog gynna i längden.

 6. Hej på er! Jag hämtade själv ett paket på Lindex idag. Allt i storlek Xxl. Men vilken skillnad på plaggen! Vissa var för stora, visa perfekt och vissa toppar satt som korvaskinn!
  Man undrarom de på vissa plagg hållit igen med tyg. La två toppar ovanpå varandra och det skilde 15 cm på bredden.
  Gillar Lindex men att allt mer i större storlekar bara finns på nätet är så trist. Ta in fler i butiken liksom!! Vissa Lindex där jag bor i Malmö, har aldrig något XL eller Xxl på hyllan. Alltid slut säger de. Hur sega inköpare kan man ha liksom?

  1. Skriv till dem! Så irriterande, märker också att mycket av det snyggaste tyvärr bara går till L eller 44. Som Kappah där inget går över Large på ordinarie sortimentet längre. Blir så jäkla trött.

 7. Hade det inte varit för dig hade jag aldrig köpt ngt från Cellbes. Men nu har jag beställt lite. Men håller med, varför så höga fraktkostnader??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.