Dagens outfit och ett gnällmail

Dagens. Linne och jeansshorts är uniform när det är så varmt som det varit den senaste månaden.

Idag använde jag min pms-irritation till att maila de som är ansvariga för tidningen Wellness prenumerationsgåvor. jag var lovad ett bodybutter med Pink grapefruit och fick Shea nöt istället. Den doftar ju man! jag testade lotionen först idag men duschade bort det för så vill jag då rakt inte lukta. Jag skrev ett argt brev och fick svar nästan direkt om att de ska skicka ut rätt istället. Ibland lönar det sig att klaga och inte bara facebook-gnälla 🙂

Fel bodybutter. God på en man, inte på mig.
Rätt lotion!

Jag har även varit ute en sväng och kollat några fina klänningarpå HM. Det blev puderrosabeige och tegeltoner idag men det får ni se imorgon. jag hittade även ballerinaskorna jag letat efter. Jag har inte köpt dem än för jag har inte riktigt råd med 500:- för ett par skor just nu men det kommer för dem vill jag ha.

Sov gott sen alla fina så hörs vi imorgon. Puss

Kolla mer

8 comments

  1. Linda: Ja och sen doftar det ju olika på olika personer. På mig luktar den kille. Är kanske för testosterinstinn för Shea 😉 Plus att jag ju förväntade mig grape som jag sniffat på tidigare.

 1. de ska ju självklar skicka den utlovade. Jag hade dock blivit superglad för just Shea. Gillar inte alls de där fruktiga,

  Har du luktat på kokos förresten. Fick den i present av maken och jag kan bara inte ha den. Luktar som en kokosboll, mår illa av den. Så olka det kan vara!

  mvh
  Karin

  1. Karin: nej smaken är ju olika. Jag föredrar de fruktiga och favoriten är papaya som ju tyvärr inte finns kvar i ordinarie sortimentet. Sketans!
   Ja jag har en kokos själv och håller med dig om att den doftar starkt. Den är dock fet och bra så jag kör med den om jag behöver extra mycket omsorg på torra partier. Men när den är slut kommer jag ju inte att köpa en ny om jag säger så. Fast jag har hört att killar går igång på kokos, jag läste en undersökning om det för några år sedan, därför han köpte den antar jag 😉 Må gott! Louise

 2. hm, jag fick den där med grapefruit, men jag vill å det bestämdaste påstå att jag var lovad nån med jordgubb eller skogsbär eller nåt sånt. Samma sak med topphälsa, jag fick citrron., men det var nån annan doft som jag var lovad.

  1. Helena: riktigt irriterande är det! citronen hade jag blivit glad över för den gillar jag. Grapefrukten gillar jag också och ville ha. Om jag fått jordgubb hade jag inte orkat klaga för den är också god. Men inte när jag får shea som luktar kille. Helena fick också testa och hon tyckte likadant-den doftar man. Om man gillar unisexdofter är det ju bra men jag vill ha en hederlig frukt att frossa i 🙂 Helst då papaya. Burken jag har nu är mitt guld och jag hoppas verkligen att den kommer till nästa rea också så jag kan bunkra upp. Har inte fått rätt grejs från Wellness än men det kommer väl annars får de med mig att göra igen 😀

 3. Min syrra fick mandarin istället för citron och när till och med pappa undrar vad fasen det är som luktar så vet man att den inte luktar gott……

  1. Helena: huu! Mandarin är en av de jag absolut inte gillar på bodyshop, den sticker i näsan så jag fnyser sådär örk-vad-det-luktar av den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.