Dagens mat

 Jag lägger ju sällan upp matbilder här i bloggen och aldrig recept. Mycket för att bloggen ju mest är tänkt att handla om mode och skönhet, men också för att jag själv inte är så himla intresserad av sådant. Jag äter gärna god mat, tro mig, men jag är inte så jätteintresserad av vad andra äter eller hur de lagat sin mat eller bakat sina kakor. Jag är nog lite udda så sett, för det verkar vara aspopulärt att baka för allt vad Kitchen aiden håller.

 Och det är ju helt okej att vi är olika. För visst sätter jag i mig onyttigheter titt som tätt. Och jag tycker som sagt om god mat men jag följer sällan recept utan freestylar nästan alltid. Och bakar gör jag aldrig eftersom jag försöker undvika att äta sådant.

Men jag är inte den som är den och ombyte förnöjer ibland så här kommer ett inlägg med vad jag ätit idag 🙂

Mamma och pappa fick lite påskgodis av mig i form av sushi. Grannen som var på besök ville först inte ha eftersom han inte tyckte om sushi när han testade för 15 år sedan, hehe.


Själv testade jag en av gb’s nya glassar. Den med jordnötssmak och kolasås. Jättegod! Jag gillar inte vanliga tradiga vanil-Magnum. De är äckligt mäktiga och jag tycker att vaniljglass är den tråkigaste glassen som finns. Men den här gillar jag.
Till middag blev det mammas köttfärssås och spaghetti. Samt en flarra vin 🙂

Nu sova.
Puss och kram på er.

Kolla mer

5 comments

  1. Gillar dig Louise! En vanlig jänta med sunt förnuft!!
    Skulle vara kul att träffa dig när jag åker till Sthlm nån gång!

    Tant i Umeå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.