Dagens klädtips.

Uj vad sent dagens första inlägg kom. Men bättre sent än aldrig bla bla. Jag tänkte att jag kör kort och koncist med en outfit jag kommer att ha i sommar. Enkelt och snyggt, passar både tjockisar och smalisar och de mitt emellan.

Den här bruttan är från HM har jag för mig. Men vita linnen och svarta kjolar finns ju överallt.
Jag själv föredrar ofta linnen från Lindex för de är inte i sånt där lägga-sig-i-valkarna material som tex hm ofta har. Det här kostar 69.50:- (minns inte om det är sådant eller det för en tia mer jag har flera av)
Den här från laredoute är lite mer arbetad och kostar 299:- men det finns ju såklart släta som är ca en hundring billigare. den jag hittade på la redoute hade dock leverans först 25 juli. Något sent va...Men den här finns. Indiska, hm och andra affärer har sina egna varianter.
De här hade jag gärna satt på fötterna om jag skulle ha det framåt kvällningen också. Då känns inte fötterna lika bara som i tex ett par flipflops som passar bäst på dagen.Här är foten klädd men ändå öppen tå och häl. Din sko 399:-
Framåt kvällen vill man ju gärna ha ngt på armarna också, då passar den här sketabra. Trekvartsärmen gör den somrig. 299:- på Lindex.
vill man vara lite mer stylish än kofta så är den här blazern från Gina så asasnygg. Funkar till långkjol och linne, shorts, kort kjol, jeans. 499:-
De här snygga armringarna från Lindex hade jag gärna matchat med. 99:-
till lång kjol är det snyggt med långt halsband. Det här från gina tricot 149:-
Om jag haft den grå koftan hade jag valt silverhalsband. Kanske det här från www.kladkammaren.se. 79.50:-

Sådär, det var kvällens tips det. Kläder jag verkligen verkligen vill ha själv.

Kolla mer

10 comments

  1. Jag tycker den stilen är skitsnygg på andra. Själv får jag lite ”skurkärring look” av den. Tänkte försöka mej på att inte handla något under juni månad. Jag har allt jag behöver och tycker att shoppandet dragit iväg med mej lite bortom kontroll. ”Bara denna oxå” lite väl många gånger.
    Vi får väl se hur DET går. Jag är skeptisk som Dr Dängrot sa. 🙂 Pusspårej

    1. pastasson: det tror jag inte ett dugg på! Du är sketasnygg ju så jag tror visst du skulle vara fin i linne och långkjol. Med jättemönstrad kjol kan det lätt bli lite skurkärring men inte enfärgat. Ska också försöka att inte shoppa men..öhm..det är svårt. Ska vinna på triss tänkte jag och SEN jäklar…muhahhaa. Ha en fin kväll gumman. Puss

    1. coquina: ja det fiffiga med långkjol är ju att så många olika sorters skor passar. Jag tycker dock det är snyggast med platta eller bara liten liten klack. Gillar man ballerinas är det toppen till. Jag känner mig dock lite för gullig i ballerinas. Har flera par men de står mest där och glor på mig. Får kanske ta och använda dem lite i sommar.

  2. Tycker långkjol eller klänning är sååå snyggt, iallafall på andra! Problemet för mig är att jag är så snabla kort så alla långa klänningar blir superlånga och jag har ingen möjlighet att korta av dom själv! Men skam den som ger sig – jag ska nog f*nimej vara och prova en långis ändå! 🙂 Kram

    1. Inger: Hehe, jo fast det är inte alla som är släpa-i-golvet långa. Till exempel den grå långa jag har på bild från Hm är lång men inte superlång ens på mig. Och jag är bara 165 ändå. Så ut och testa. jag hade den grå idag och supertrivdes i den. Det fladdrar gött om benen. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.