Kofta och kändisspotting

Lånad (stulen) bild från nätet. Ville inte riktigt be om att få plåta. Kanske nästa gång 🙂

Nu är det strax sovdags här men först ett litet godnattinlägg tänkte jag.

På tal om det jag skrivit om att klä sig som man själv känner för så satt Peter Siepen utanför min port idag. På restaurangen en meter från min port alltså. Där kan vi snacka om att klä sig personligt. Varje gång jag sett honom så är det cowboyhatt, stora örhängen och färgglada kläder. Jag trodde först att han bara klädde sig så på scen och tv men nope, det är tydligen hans stil vid alla tillfällen och jag gillar det. Det egensinniga och att han går sin egen väg vad gäller kläder och accessoarer. Jag gillar den mannen.

Nu skulle jag gärna haft en bild på mig i något lika glittrigt och färgglatt som herr Sipen men det blir tvärtom. En stickad kofta och jag utan smink. Jag var hos doktorn häromdagen och kollade sen runt lite i butiker efteråt. Det enda jag hade gjort åt utseendet var att duscha och tvätta håret så jag hade inte riktigt planerat att ta bilder. Men koftan var så fin att jag sket i vilket.

Så mysig. Älskar duffelknäppningen och huvan. Från Gina Tricot.

Okej vänner, nu är det sovdags här och nya stordåd imorgon. Fredag dessutom. Ska ni göra något skoj i helgen?

Nattnatt, puss o kram (ja det ÄR gullegull men jag gillar det;))

Kolla mer

5 comments

    1. Tack Jenny. man kanske ska börja tro på den där gamla dängan med Joakim Hillson ”vacker utan spackel”. haha. Fast allvarligt, jag känner mig inte vidare fin utan mest som en blond blekfis smink och går helst inte ut utan att ha iaf mascara. Knäppt kanske men jag känner mig mer naken utan smink. Som Maria Montazami utan läppstift, sådan är jag utan mascara. hehe.

  1. Haha, ja det skulle nog inte vara så dumt det! Jag tycker själv att de flesta är väldigt vackra när de är naturliga och utan smink fast ändå fixade med snygga kläder och smycken. Men själv känner jag mig också naken utan smink. Fast som sagt var, du kan verkligen gå utan och vara snygg ändå! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.