Dag 2 i London med Daisy Beauty

Dag 2. Eller Dag 1 beroende på hur man ser det. Det var ju kväll när vi kom fram på torsdagen.Efter frukosten började fredagen med föreläsningar. Från halv nio till närmare fem höll vi på. Jag har fått med mig en massa presspåsar med innehåll jag tänker testa och recensera för er. Än har jag inte hunnit prova mer än några av sakerna, men jag återkommer såklart.

img_1346-1.jpg Först ut bland föreläsarna var L’Oreal. Vi fick höra om både skincare och makeuptrender.

img_1344-1.jpg

img_1335.jpgFörst fick vi höra om shopping och trender inom hudvård från L’Oréal Skin Expert.

img_1371.jpgVi fick se, känna och dofta på nyheter som kommer vecka 4. Bland annat denna rengöringsmjölk som ska smälta bort smuts och makeup på ett skonsamt sätt. Det och tonern kommer att kosta 99 kr/st.

img_1367.jpgRengöring av huden är det som växer mest inom hudvård just nu. Det är masker och olika rengöringskrämer och leror som gäller. Dessa tre kommer vecka 4 och kommer kosta 89 kr stycket som ni ser.
•Den röda- Exfoliating cleansing gel- innehåller röda alger och ska göra att porerna upplevs mindre synliga.
•Den svarta- Illuminating cleansing gel- innehåller kol och rengör på djupet och lämnar huden fräschare och med mer lyster.
•Den gröna-Purifying cleansing gel- innehåller bland annat eucalyptus som liksom kolet rengör på djupet och ger en mattare och klarare hud.

img_1351.jpgHär ser hur kvinnor i Sverige upplever sin hy och vilka de största problemen är. Topp fem är 1. Torr hud. 2. Pormaskar 3. Blandhy. 4. Mörka ringar under ögonen. 5. Tecken på trötthet. Själv känner jag att mina största problem just nu är att jag ser otroligt trött och sliten ut efter all sjuka.

img_1334.jpgMicellärt vatten fortsätter sitt segertåg. Med detta kan du tvätta dig på ett skonsamt sätt. Det rengör huden och tar bort makeup på känslig hud. Kommer för både torr till normal hud, samt för normal till kombinationshy.

img_1333.jpgGarnier släpper också nya micellära vatten. Dessa innehåller mjukgörande arganolja och kommer kosta 69 kr. Men släpper även wipes som kommer kosta 49 kr.

img_1337.jpgJag älskar när företag har fattat det här med att vi bloggare vill ha fina bilder och lägger manken till för att göra det snyggt och fotovänligt ♥

img_1338.jpgEfter hudvården fick vi höra mer om vilka sminkprodukter vi har att se fram emot. Här ser ni dem. Jag har redan hunnit prova flera av dem då jag ju glömde mitt smink hemma i Sweden. Ska man glömma det någon gång så är det när man ska på konferens med en massa skönhetsmärken 😀

img_1342.jpgDe här lacken och matchande läppstift heter Collection Exclusive och är en limiterad upplaga. Både lacken och läppstiften innehåller små guldkorn som ger ett skimrande resultat. Det ligger kändisar bakom dessa färger. Den ljusrosa är signerad Blake Lively. Den mörkare rosa är Julianne Moore och den mörkaste är det Jennifer Lopez som varit med och bestämt nyans. Produkterna kommer v 46 och läppstiften kommer kosta 129 kr och lacken 59 kr.

img_1316.jpg

img_1400.jpgDen här mascaran gillar jag. Volume million lashes. Det nya med den är att designern Ida Lanto har designat asken mascaran ligger i samt att resultatet ska ge intensivare resultat. Lanseras v 49 och kostar 179 kr.

img_1385.jpgBland sminktrenderna ser man att det som är allra populärast just nu är ögonbryn. Det är de alla vill fixa till och ha i fokus. Vi har även sett mycket contouring under året men det extrema med en massa olika färger och streck över hela ansiktet börjar ge vika. Själv tror jag inte att man kommer orka hålla på så otroligt mycket och helt ärligt ser jag inte asstor skillnad när folk ägnar sig åt sådant. Det kan snarare se skitigt och fult ut tycker jag. Jag nöjer mig med highliter och bronzepuder.

img_1386.jpgDet är fler och fler som använder smink varje dag. Dock har det minskat något bland kvinnor 35-44. Det är målgruppen jag själv tillhör och det kan nog stämma. Jag har flera väninnor som inte sminkar sig speciellt ofta. Några orkar bara inte och andra har småbarn i den här åldern och hinner helt enkelt inte med den delen.

img_1324.jpgNågot man ser ganska ofta på speciellt tjejer runt 20-25 är kraftiga eyliners. Själv har jag aldrig fastnat för det då jag tycker att det tynger ner ögat. Dock använder jag gärna en fin linje vid fransrötterna för att framhäva ögonfransarna extra. Men tjocka streck med vingar är inte min grej.

img_1322.jpgPaletter, primers, fixeringsspray och annat att götta ner sig i för oss som gillar smink.

Efter L’Oreal var det dags för Apoliva att presentera sig. Här mådde jag inte alls bra så jag har inte stenkoll på allt det nya men jag kan givetvis ta reda på mer för den som vill ha mer info.

img_1309.jpgApoliva Cleansing är en serie med 10 olika produkter som alla är milda och vårdande. De innehåller ingen parfym och ska passa alla hudtyper, även den som är känslig. Produkterna finns redan att köpa på Apoteket och kostar från 59 kronor upp till 119 kr.

Efter Apoliva var det så dags för ögonbrynen att stå i centrum. Coola Tonya Crooks med sitt märke The BrowGal kom inflygande från Los Angeles för att berätta om trender, produkter och hur vi ska styla våra ögonbryn så att de passar just ditt ansikte.

img_1407.jpg Tonya berättade om sin bakgrund som konstnär och hur hon liksom halkade in på makeup och speciellt ögonbryn. Hon blev mer och mer omtalad, ingen visste vad hon hette utan hon var ”den där tjejen som gör ögonbryn” – The Browgal”. Numera gör hon ögonbrynen åt a-listan i Hollywood. Eller vad sägs om kunder som Megan Fox, Fergie, Julia Roberts, Eva Mendes, Gwyneth Paltrow, Halle Berry och  Britney Spears? Jojo. Tonya berättade att det till sist blev ohållbart att flänga fram och tillbaks och fixa brynen var och varannan dag på till exempel Megan Fox. Megan sa att hon ville ha snygga bryn även när Tonya inte kunde komma och göra dem åt henne, så där föddes tanken till den egna produktlinjen. Namnet var enkelt – The BrowGal såklart.

img_1409.jpgDet tog 3 år innan pennor, skuggor och annat i serien blev som Tonya Crooks ville ha dem. Allt från det tyska stålet i pennvässaren som sitter på toppen av pennorna till forumlan skulle vara perfekt.

img_1422.jpgSedan var det dags att fixa oss andra. Först ut var Kakan Hermansson. Tonya visade hur man genom att lyfta på ögonbrynen kan avgöra formen på brynen. Om det är en ark, arch eller straighta bryn.

archark straightBilder från thebrowgal.com där man även hittar tutorials på både video och bilder för den som vill lära sig mer. Jag fick mina egna bryn fixade på lördagen innan vi skulle ut för avslutningsmiddag. Jag är en arch. Så nu vet ni det 😀

Här var dagens föreläsningar slut och vi drog ut på stan en sväng. Jag hängde med till Primark en stund för shopping men efter någon timme mådde jag skit så jag och Mona (monasuniversum.se) tog en taxi hem till hotellet. När de andra sedan gick ut och åt middag låg jag på rummet och kräktes. Inte vidare kul fredagskväll får jag ju säga :/  Men tjejerna (och killarna som var med, de var ändå fyra stycken tror jag) var så rara och erbjöd sig att handla åt mig. Det var sådan värme och gemenskap i det här gänget ska ni vet. Sådant värmer. ♥

Kolla mer

4 comments

  1. Ja visst är det sjukt mycket folk på primark men jag brukar gå när de öppnar eller timme innan de stänger kl 22 då är det helt okej och så provar jag på hotellet och går och byter om det inte passar. Kul att köpa lite udda plagg där som man kanske inte vill lägga så mycket på. Köpte 6 handväskor sist i olika färger o storlekar.

    1. Härlig strategi. Jag hade ju inte så mycket tid och inte så mycket plats i väskan (skulle ju ta hem pressprover också), men nästa gång är jag mer rustad för Primark. Hittade ingen väska jag gillade den här gången. Ångrar att jag inte tog en klocka till, samt elf-klänningen. Lätt att var efterklok 🙂

  2. Åh nu blev jag super sugen på allt från L’Oréal som du visar!!! Det är något speciellt med nyheter. Förväntningarna på att det kanske äntligen är den där drömprodukten man längtat efter… Det ser mycket lovande ut. Kan inte vänta tills jag får testa!

    1. Ja jag måste själv ta och testa snart. Har börjat så smått med sminket men inte hunnit mycket mer då jag haft fullt upp sedan jag kom hem. Ska bli roligt att recensera sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.