Coola ringar och nationaldagsfirande

Har ni haft en bra nationaldag? Jag har haft en toppendag! Vi firade med champagne och drinkar i Humlegården och hade det så jäkla gött. Eller, vi firade väl egentligen inte att det var Sveriges nationaldag, är det någon som gör det? Vi firade mer bara att det är sommar, ledighet och underbart väder. Det var jag, tre tvåbenta killar samt två fyrbenta. Och en miljon andra soldyrkare i parken. Följden av solen och sällskapet var kramp i magen av skratt, bonnabränna samt viss rusighet.

De tvåbenta goingarna Albin och Totte.

Innan jag åkte till Humlan var jag en sväng i Liljeholmen och kollade runt. På Indiska hittade jag flera coola ringar, jag vill ha dem allihop!

Krokodilen är ju bara stencool.
Och ödlan, vad kan man säga? Love it.
Ängeln, fén eller nåt är inte riktigt min stil men himlans fin den med så jag tog bild på den också. Ringarna kostar 59:- har jag för mig.

Det fanns några till jag verkligen gillade, som en liten drake och en annan kringelkrångel-ring men de fanns inte i M/L och jag vågade inte mig på att testa en mindre med tanke på hur varmt det var. Jag har varit varm om händerna förut och fastnat i r en ring i  en affär (flera när jag tänker på det). Jag fick lite panik faktiskt. Jag slet och drog och då blir det ju ännu värre. Till slut fick jag av eländet men då hade jag en fjäril inpräntad i fingret i någon timme efteråt också.

Nu blir det te och sen sova. Puss och kram sötisar.

Kolla mer

6 comments

 1. Vad härligt att du fick en sån fin nationaldag. Min artade sej oxå fram emot kvällen med dopp i havet å jordgubbar.
  Vilka fina ringar! Fasen med, jag har ju Indiska typ 10 mil bort så det blir minsann inte så ofta jag är där. Skulle så gärna velat ha både krokodilen å ödlan. Ödlan var allra finast. Kram A

  1. pastasson: Å vad härligt med dopp i havet! Den här fisken har inte fått simma sen jag var i osby, jag måste ta och leta upp ett vattenhål snart innan simhuden torkar ihop och blir till vanliga fötter. Du får be någon köpa åt dig. Jag fixar det gärna åt dig om du vill så skeppar jag ner dem till dig. (Jag har ödlan, han är så söööt, ska inviga på lördag tror jag).
   Kram!

 2. Ooh, jag som älskar krokodiler!! Inte ofta man ser annat än ormringar.

  Vilken härlig dag du verkar ha haft! Hoppas vi hinner ses i veckan och kanske ta en glass i Gamla stan eller nåt?

  puss

  1. Linda: Vi hann! Sicken tur va! Nu var det ju ingen krokofant i paketen så du får säga åt Micke att köpa en tycker jag. Ses snart igen. Puss

  1. Martina-Caily:Ja de har mycket fint! De och Gina Tricot är ganska vassa på smycken. Är också väldigt sugen på krokon, eller kanske draken(som jag inte hade på bild men testat nu). Må gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.