Converse tvättråd

Jag skrev ju om mina vita converse igår och hur jag kör dem i tvättmaskinen på 40 grader för de blir så sunkiga efter ett tag. Jag lägger snörena i en tvättpåse, kör dem på 60 grader för de blir så svarta just där de dras igenom hålen. Dock är detta som JAG gör.  Proffstipset låter inte likadant.

För några år sen intervjuade jag Erik Fagerlind som är en av ägarna till Sneakersnstuff, en sportsko-butik på södermalm. Välkänd för många Stockholmare och värd ett besök för er utifrån som gillar sneakers. Erik som själv äger över 600(!) par sneakers(och jag klagar över att jag inte får plats med mina skor…) gav mig tvättråd ang Converse, och det är att spruta inifrån med duschslagen och skrubba på utsidan. Och tvätta snörena separat som sagt. Jag fick inte mina så rena när jag gjorde så, därför åkte de in i maskinen. Men nu vet ni hur man SKA göra. Egentligen.

Coola Converse i skyltfönstret hos Shoeline

Kolla mer

4 comments

 1. Hej!
  Jag gillar din blogg! Härligt att du har slängt regelboken 🙂 Själv är jag nog lite slav under den och har blivit allt mer begränsad i min klädstil när jag nu har lagt på mig ett antal kilo…trist!
  Men jag gläder mig åt att inspireras av dej.
  Kram Helena

 2. Hej Helena!
  Det är ju inte så att jag är helt vild i min klädstil men jag tar som sagt på mig det jag känner för och tycker jag blir fin i. Sen försöker jag skita i vad andra tycker. Ibland är det såklart svårt. Men om inte jag klagar på andra så ska de ge f-n i mig också. Så det så. Jag tror du är fin som du är, göm inte dig och sätt livet på vänt pga några sketna kilon!
  Kram Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.