Champagne på nudiststrand

Vilken himla tur att jag inte tänkt sola just där.

Gud vad jag vill ut och resa! Jag sitter och kollar på Amazing race på kanal 6 och drömmer mig bort. Jag fick dessutom ett sms från två av mina vänner som är iväg på sol, bad och party semester. De låg just då på en gay nudiststrand och drack champagne. Sämre kan man ju ha det. Just de nakna snopparna och brösten kan jag ju vara utan men att ligga på en strand och dricka skumpa hade inte gjort ont just nu.

Nåväl, jag sippar väl vidare på mitt te här.

Puss

Kolla mer

2 comments

  1. Gud vad jag känner mig provocerad av den bilden! Jag vill bara åka dit, slänga av mig paltorna och stolt visa upp mina fettvalkar! Haha, herregud vad jag känner mig upprörd nu… Stört.

    1. Mari: hahaha, jag kände likadant. Att…va faaaan! Den skylten skulle jag vilja köra upp i röva på dem som satt dit dem. Och sen skulle jag gå och lägga mig mitt bland de andra. Hoppa lite upp och ner också bara för att skaka valkarna extra mycket. Men den är ganska rolig ändå. Går ju inte att ta den på allvar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.