Cellbes gillar kroppar i olika storlekar och städer

Inlägg i samarbete med Cellbes

Hej fina läsare. Mår ni bra idag? Jag själv är på väg i bil mot Stockholm nu. Det är jobbdag imorgon så det var dags att lämna Skåne för den här gången.

För den som undrar så ligger Osby cirka en mil från småländska gränsen, men alltså på skånska sidan. En del har lite svårt att placera min dialekt och gissar Skåne, Småland, Blekinge och några drar till med Halland. Men jag är alltså skåning men bott i Stockholm 12 år snart. Men Skåne är alltid ”hem”. Närmsta stad är Hässleholm 3 mil bort. Och den tänkte jag skriva om nu.

För Cellbes kör en kampanj som kallas #viärcellbes. De är ute runtom i landet och träffar sina kunder. De blir stylade och fotograferade. ”Modellerna” är i olika åldrar och storlekar och alltså från mindre städer ute i landet.

För vi kvinnor är ju inte alla  runt 20 år, smala och bor i Stockholm. Inget fel i det, men det blir ju jäkligt snett när det kommer till målgrupper. Det blir inte inkluderande.

Jag själv vet ju att kläderna på en modebild inte kommer att sitta på mig som på en retuscherad 22 åring som väger hälften av mig och är dubbelt så lång. Typ.

Men det vill Cellbes ändra på med sin kampanj. Jag gör tummen upp och uppmuntrar allt som är inkluderande på riktigt. Cellbes har dessutom kläder upp till storlek 64 i vissa fall. Men oftast upp till 52 iaf. Då är man inkluderande i min bok.

Här kommer en sneakpeak på plåtningen som gjordes på en hundutställning förra helgen. Jag tror att det är på Hovdala slott, rätta mig om jag har fel.

Länk till Cellbes här.

Just nu har de till exempel 25% på badkläder  (kolla mina favoriter här )och 25% på barnkläder

Fler bilder kommer längre fram.

Ps. Det har hunnit bli måndag innan inlägget kom upp, för det gick bara inte att få till det med bilderna i bilen.

Kram / L ❤️

 

Kolla mer

3 comments

  1. Härligt!
    Så himla tramsigt att många företag vägrar sälja större storlekar. Vad fasen hände med utbud och efterfrågan?
    Suck!

    1. Ja det kan man fråga sig. En del tjatar ju om att det inte finns efterfrågan. Det tror jag inte ett skit på. En del vill väl bara inte att deras kläder ska sitta på större kroppar. Det är ju deras rätt, men jävligt tråkigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.