Byt kläder med varann

Idag blir det mycket soko-snack men är jag ett av deras ansikten utåt så är jag. hehe.

Jag pratade med en av cheferna för www.soko.se tidigare idag och hon berättade att de nu har en nyhet (förutom den eminenta tävlingen då) och det är att man från och med idag även kan byta plagg med varann. Det är gratis nu att vara vip-medlem och då kostar det heller inget att lägga in annons. alltså kan man byta plagg helt gratis. Fixa ny garderob inför våren utan att betala en spänn är ju inte fel. Eller handla secondhand som ju också är väldigt skoj! Så in nu och regga er på soko! Puss

Kolla mer

3 comments

  1. ÄNTLIGEN!!!!
    Men hallå där. Varför har jag aldrig hittat din blogg förrän nu. Så himla kul med en som faktiskt tipsar om kläder i MIN storlek. Tjooo hooo =) Vilken bra och rolig och inspirerande blogg du har. Super duper najs=) Blev sååååååå glad när jag hittat den. Ha en underbar helg. Massor med kramar till dej från Mia i Skellefteåååå

    1. Hej Mia! vad kul att du hittat hit och tack för dina gulliga ord! Det är sådana som du och mina andra gulliga läsare som peppar mig att fortsätta skriva. gör det bara för att det är kul, tjänar inte en krona på det men jag vill ju dela med mig av tips till mina söta medsystrar som också tycker det kan vara krångligt att hitta vettiga kläder bara för att man råkar vara lite rund om rumpa och mage (ok..lår, armar och sådär också på mig..men ändå). Ha en jättefin helg du också och välkommen tillbaks. Kram! /Louise

  2. Jag vet att på några orter, bla här i Umeå, så finns det klädbibliotek där man kan låna kläder 🙂
    Det skulle vara lite skoj om du kunde göra ett inlägg om secondhandkläder, hur man kan gå på Myrorna/Kupan och kombinera olika kläder för det känner jag att jag är sååå dåligt på!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.