Broderade blusen och helgen som gått

Hej mina fina! Har ni haft en bra helg? Det har varit fullt upp här med då jag hängt med Jessica både i fredags (middag på Ramblas) och igår (Melodifestivalen), lite shopping, städning och tvättning. Därför hann jag helt enkelt inte blogga något igår. Men nu sitter jag här mätt i magen efter en portion Chili con carne och matvete och njuter av en kopp te och kollar på ”Så ska det låta”, medan Jessica ligger och sover bredvid i soffan.

I veckan ska jag göra ett och annat. En av sakerna återkommer jag till när det är mer klart(typ imorgon), och så ska jag på fest med Daisy beauty på onsdag. Sedan hoppas jag åka hem till Osby på torsdag eller fredag. Och så ska jag ha Rebecca här och mysa med henne. Så om det inte blir någon dejt för någon av oss får vi har en vän-alla hjärtan istället 🙂 En kul vecka med andra ord.

Och så har jag köpt den där skjortan på Lindex. Den är både skön, snygg och passade. Jag köpte mig även ett par jeans men har inte bestämt än om jag har råd att behålla, men jag gillade verkligen dessa. Jag testade även en massa annat, men jag portionerar ut det lite.

Här är skjortan. Broderade blommor på blå botten. Mjuk och skön är den också. LÄNK

Den är ganska tunn så om man vill vara mer diskret kan en beige bh vara en grej.

Här är jeansen jag inte kunde motstå. Finns från stl 34-54 eller så och kostar 299:- LÄNKÄ

Vårlook med tisha och ljusa jeans.

Så här ser de ut nertill. Avklippta sådär bara.

Tillbaks till tekoppen, tv och Jessica som nu vaknat 🙂
Ha en fin kväll nu. Puss o kram

Kolla mer

7 comments

    1. Jeansen är i modellen slim så de är ganska..tja..slimmade. Men rätt normala tror jag. På mig sitter de lite tajt i min vanliga storlek men Lindex 52 är mindre än en del andra 52 tycker jag. Eller så har jag blivit tjockare. Men ta din vanliga storlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.