Bridget Jones för hundraelfte gången.

Jag undrar hur många gånger jag sett Bridget Jones? Nu tittar jag på den igen och tycker fortfarande att den är bra. Hon har just fått veta att aset hon var kär i har förlovat sig med någon annan. Snacka om att bli sviken, jag känner igen det där ganska väl. Huu! Men som tur är får hon sin mr Darcy i slutet, jag hoppas att det blir så för Flinckbruttan också :).

Jag har förresten beställt gummistövlar nu! Jag har velat fram och tillbaks om de där Hunters hela veckan men idag slog jag till! De svarta med snörning var slut i min storlek men eftersom jag ändå funderat över de auberginefärgade också så blev valet enkelt. Ett tag tänkte jag på de korta röda också eftersom jag blir glad av röda stövlar men så är jag en sucker för snöre på gummistövlar så det blev ändå de till slut. Nu har campadre dessutom fraktfritt i helgen så då spar man 69:- på det, därför slog jag till. Jag hade en del tipspengar också att handla för annars hade jag inte haft råd. Först tänkte jag spara dem till mineralpudret som kommer på kampanj i morgon eftersom mitt från Tromborg snart är på upphällningen och jag behöver nytt. Men nu blev det stövlar ändå.

Visst är de fina!? Nu kan hösten och regnet komma bäst de vill, jag är förberedd!
De röda som jag också funderade över. 549:- och ingen frakt i helgen som sagt. Bra va?
När jag ändå är igång med mina shoppingtips så här kommer ytterligare en sak för kalla sommardagar, sommarkvällar eller en mysig höstdag. Klarblå kofta från Gina Tricot. 199:-
Eller kanske den gröna? Röd, cerise och gul är också fina. Skulle gärna ha en i varje färg.
Pudret jag funderar på att skaffa. Bellá Pierre. Någon som provat? Jag är i och för sig frälst i Tromborg och vill inte vara otrogen men...ändå.

Å nu är det Bridgets födelsedag med blå soppa och romantik. Got to go. Puss!

Kolla mer

5 comments

  1. ÅH.. den är ju så bra.. bara älskar den filmen..

    De kommer väl till pass de stövlarna.. här har det känts som mer höst än sommar idag.. Kalla vindar och regn.. brr.. skulle behövt de idag.. 😉

  2. Åh, du slog till på stövlarna:) du gjorde helt tätt i att ta de med snöre. Superfina!!! Jag älskar också bridget 😉 underbar må bra film helt i min smak! Den och Notting Hill 🙂 kram Linsan

    1. Linsan: ja visst är de fina! Hoppas de passar också bara, har inte testat hur Hunters är i storleken men jag brukar ha 38 så jag håller tummarna 🙂 visst är det härligt med må-bra filmer? Love’em. The Holiday är en av mina favvosar när det kommer till romantiska komedier. Kram

  3. Hej, Jag är också såld på Campadre har köpt en himla massa där. Väntar nu på en svart skinnväska från ceannis som jag beställde för några veckor sedan! Har också beställt mineralpudret och funderar även jag på hunterstövlarna…. De som du beställde är verkligen skitsnygga!! Var på vingåker outlet idag och där hade de hunter stövlar med högt skaft men jag har ganska rejäla vader så de satt liksom fast i skaftet högst upp och såg inte klokt så korta passar nog bättre och snörningen är sjukt snygg! Älskar också Bridget 🙂 Ha det så bra. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.