Brallor och poncho från Indiska

Nu när jag ändå visat accessoarer och inredning från Fröjd som köper in mycket från Indien så kan jag ju lika gärna köra vidare med Indiska kläder, eller vad säger nu?

Och förresten, jag slängde upp en skitgammal header igen för jag är vansinnigt trött på de där rönnbären. Jag lovar och svär dock att jag ska fräscha upp härinne så fort jag bara hinner. Jag behöver vårstäda både hemmet och bloggen känner jag. Men så länge får ni nöja er med den där gamla 😉

  Poncho och brallor. I like. Byxorna har häng och lär vara sköna att såsa runt i till sommaren. De är inte i trikå så de lär hålla formen dessutom.  Ponchon är sval och skön i viskos. Lär vara perfekt över en finklänning likaväl som till slappebrallor. 299:- LÄNK  Av en slump råkade jag matcha nagellacket med sjalen 🙂    Linne upptill och sandaler på fötterna. Ja tack. Tror det blir ett par sådana här för mig. Priset ligger på 299 kronor. LÄNK.  De här smyckena passar finfint till byxorna. De tar upp mönstret på ett coolt sätt. Halsbandet kostar 129:- LÄNK. Armbandet finns i några olika mönster men alla är svartvita som det här och passar med halsbandet (och byxorna). Pris 99:- LÄNK

*Indiskalänkarna är affiliates.

Kolla mer

3 comments

  1. Kan tipsa om att Ellos har liknande riktigt snygga och sköna brallor för 199 kr. Finns i många färger och mönster upp till stl 56. 100% viskos. Vet inte hur jag ”länkar” annars hade jag gjort det =).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.