Bra pris på schampoo och balsam från Tigi.

EN bokstav kvar och så försvann hela jävla inlägget. Gud så irriterande. Det är en dum sak med wordpress, att de inte sparar utkast automatiskt. Är man som jag van vid blogspot så behöver man inte tänka på detta dumma. Galet! Men jag kör väl igen då….*mutter och gnäll*

Jag tänkte tipsa om ett hårvårdsmärke jag gillar.Det doftar helt underbart, är drygt och bra. Märket jag pratar om är Tigi och deras linje Beadhead. Just nu kör de en kampanj på www.nordicfeel.se med jättebra pris på schampoo plus balsam. 750ml + 750 ml för 295 kronor är allt ett bra erbjudande. Fri frakt dessutom. I like.  Jag behöver även en flaska ”Smalltalk” men den har de tyvärr inte på Nordic feel så den får jag hitta på annat ställe. Liksom rootliftern ”Queen for a day”.

Sådär, nu skriver jag inte mer, för om det här också försvinner blir jag så arg att jag kommer få en mindre hjärnblödning.

"Foxy curls". Jag antar att man helst ska ha lite självfall för dessa produkter. Tur jag har det 🙂 295:- för båda.
"Small Talk" är en stylingkräm som gör att håret verkar tjockare. Jag brukar stryka lite över håret dessutom så blir det mindre flygigt. Doftar godis.
"Queen for a day" är en jättebra rootlifter som ger volym till håret. Spraya i hårbottnen och föna lite och vips har du lyft håret. Den doftar helt underbart dessutom.

Kolla mer

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.