Boxande bikinibrutta

Hej finisar. Vet ni, idag har jag och Linda slagits! Eller jag slog och hon tog emot. Jag har alltså provat att boxas. Riktigt kul vill jag lova och det ska vi absolut göra många fler gånger. Det var även invägning idag. Det kändes inte så kul då jag ju dragits med feber och tänkte att jag kanske gått upp. Men nej, ner 1,1 kg tror jag det var. Så gött! Det är inga Biggest loser-siffror men å andra sidan är jag inte instängd på ett slott där allt är upplagt för en. Allt neråt räknas. Hur går det för er? Vilka av er har hakat på med att bli mer hälsosamma och börjat träna? Berätta gärna för jag är nyfiken! Jag tänkte se till att fixa en tävling med något sportigt i vinst. Vad säger ni om det?

Jag har även varit i city en sväng idag. Det var meningen att jag skulle på några pressvisningar men den där febern hoppade på migmigen så jag tog slut. Innan jag åkte hem köpte jag mig en svart bh på Twilfit då den förra knäckts. När jag ändå stod där med bara boobs passade jag på att testa några bikiniöverdelar också.

20140513-224926.jpg Den här hade jag kollat in på Twilfits hemsida så den ville jag ju prova. Den finns från stl 70B-90F. Pris 299:-

20140513-225156.jpg Den finns även i halterneckmodell men den gillade jag personligen inte lika mycket.

20140513-225219.jpg Det finns flera olika sorter randiga trosor till bh-arna men jag hade valt de här högsta i retromodell. Kostar 179:- i stl xs-l. Jag orkade inte prova idag men jag testade samma modell i stl large förra året och de funkar. Köp inte för stor bikini för om den blir ju ofta större när den blir blöt dessutom.

20140513-225337.jpg Och så provade jag den här från Lindex. Jag fattar inte hur Lindex mäter omkretes för där jag kunde ha 85 på Twilfit fick jag testa 95 på Lindex och den satt ändå tajt. Plus att när jag väl knäppt eländet så lossnade axelbanden och så fick jag börja om. Ni vet hur jobbigt det är när man blir lite varm och småsvettig..och så ska man knäppa en bh med silikonkant och försöka snurra bak den. Jo tjena! Jag ville bara få av den här.

Sökandet fortsätter men jag gillar den översta här och så den där mönstrade från Kappahl.

Kolla mer

17 comments

 1. Den första randiga bikinin tyckte jag var jättesnygg på dig! Och vad duktig du är som gått ner ett drygt kilo!!! Fortsätt kämpa! Jag tränade också med en PT i höstas, och själva pratet var verkligen viktigt det med. Lycka till med fortsättningen!

 2. Efter 2 veckor med PT har jag gått ner 4 kg, känns helt underbart eftersom jag gått upp hela 18kg under hösten/vintern. Så 14 kg kvar.

 3. Klart du ska va nöjd med den viktnedgången, allt nedåt är toppen! Och det är ju en långsiktig satsning, inte sant✌️
  Den randiga bikinin var superfin, det är bara sommarvädret som fattas☀️
  Fortsatt lycka till & kram!

 4. Hejja dig! Och ett tips, skit i vågen utan mät och känn in kroppen istället. Jag har själv gått ner runt 20 kilo på drygt 1 år och bäst gick det när vågen var trasig 🙂

  Har nu stirrat mig blind på vågen hela vintern och våren, nu är den ställd undan och fokus ska återigen hamna på att det ska kännas skönt i kroppen.
  Känns jättebra att vi är flera som kämpar på med detta så man får pepp att fortsätta förändra i lagom takt.

  Måste nog in en sväng till stan och kolla in lite bikinis jag också, tack för fina tips!

 5. kämpar på med mina o makens promenader (i rask takt) men oj vad det tar emot i regnvädret som är nu… och jo det börjar märkas lite lite att det går neråt. har ju ingen våg, men tycker det blir lite mindre omfång av mig.

 6. Precis som mallasalster säger så ska man såklart tänka på att muskler väger mer än fett, så mätning att bra att komplettera med. Men det har säkert din PT full koll på 🙂 Blev själv 7 cm mindre runt midjan men ”bara” 1kg lättare 🙂

  1. Ja vi kommer att mäta var 3e vecka så nästa vecka åker måttbandet fram. 7 cm är ju jättehärligt! Har inte märkt så mkt på brallorna än men det kommer väl så småningom. Kram!

 7. Så bra, bara det går åt rätt håll. Nästa veckan kanske vågen gör ett större kliv ner, men så bra att du kämpar, kram!

  1. Ja jag är nöjd med att det var 1,1 på en vecka och ett halvt veckan innan. Allt neråt är bra. När jag sen är frisk igen och drar kosten ett varv till så hoppas jag att det blir ännu mer. Men ett kg i veckan är ok.

 8. Heja, heja!!! Jag har kommit igång med träningen och har kört 3 gånger i veckan de senaste veckorna. Kanonnöjd med detta! Kosten har jag kommit så långt att det inte ska vara någon skräpmat och hemlagat gäller. Nästa steg är att skippa sötsaker för det har jag inte slutat med ännu… Den översta randiga bikinin var supersnygg på dig! Kram Linsan

  1. Heja dig också! Och ja, att ta kosten steg för steg och göra medvetna val är den rätta vägen tror jag om man vill ha en hållbar förändring. Sketabra att du kommit igång med träningen. Stor kram och pepp❤

 9. Så fräscht med vit och blå randigt, den ska jag testa. Toppen bra med minus på vågen trots feber osv. Du är på g! Annars har jag ett bra tips på viktnedgång, först tandvärk i flera veckor och sen en visdomstands operation, får bara in en tesked m flytande i munnen. 🙂
  Nä skämt å sido, man uppskattar inte att vara frisk och smärtfri innan man testat motsatsen. Föda barn är inget mot denna smärta. Ha det gott!

  1. Men usch, din stackare. Hoppas värken släpper så du kan äta riktigt igen 🙂 Ja vikten hoppas jag kunna pressa neråt varje vecka, vi får la se. Krya på dig. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.