Börjar bli sugen på leopard känner jag

Inlägget är reklam för Indiska och Ellos och innehåller annonslänkar

Hej på er!
Hur har ni det i värmen? Här är det ganska okej just nu när jag sitter helt stilla framför fläkten, men för nån timme sen när jag sorterade och hängde in tre ikeakassar tvätt så höll jag på att svettas ihjäl. Fy så obehagligt! Men nu är det gjort och jag ska strax hoppa in i duschen för att svalka mig innan sängdags.

Men först tänkte jag köra ett tips på saker jag är lite sugen på nu. Efter flera månader när butikerna haft pippi på blommigt börjar jag bli sugen på annat (förutom helsvart då , något nästan alla tre tvättpåsarna innehöll. Svarta kläder alltså). Som leopard. Man blir inte ”Tant Raffa”, eller ”Kåta Gun” om man bara matchar det snyggt.Promise.

Okej, jag provar till cykelbrallor här, men det har jag INTE tänkt ha till. De är bara för att jag hade klänning. Nej jag vill ha den här till ett par blå jeans. Eller svarta för den delen. Men helst blå. Länk leopardtopp.

Den här blev jag också väldigt förtjust i. Dock är den ganska dyr så jag hängde tillbaka den. Men fin är den. Länk lång leopard.
Slits framtill som synes.

Den här är jag redigt sugen på. Länk leopard med smock.

Den här är också fin. Sa jag att jag är inne på leopard nu? 😉 Länk leoklänning

Det var dagens tips. Imorgon är det onsdag och sen är över halva veckan gjord. På fredag drar jag ju ner till Osby. Men imorgon ska jag kika på en lägenhet jag hoppas få flytta in i till hösten (har ju den här oktober ut). Håll tummarna.

Kram på er

Kolla mer

8 comments

  1. Så snyggt med leopard. Jättefina verkligen. Snyggt till svarta byxor. Leopard blir aldrig omodernt, alltid elegant. Jag bor i närheten av Osby,ca 5 mil och här är verkligen varmt. Vet att Osby men framförallt Hästveda brukar ha landets högsta temperatur på sommaren och kallast på vintern i söder. Trevlig resa ner till södern, själv bor jag i Blekinge. Är så sugen att åka till Stockholm och shoppa, äta gott och ha det trevligt.
    Kram Kerstin

  2. Så snyggt med leopardmöster framför allt på toppen som man kan kombinera på så många sätt. Välkommen ned till söder, här har vi det varmt och vackert.

  3. Tack för att du provat och visar leoklänningen från Indiska, är själv sugen på den. Önskar att det löser sig för dig med lägenhet och annat. Du är värd det bästa!

  4. Lycka till med lägenheten! Vilken by start du får i höst! Kan nog vara en bra grej och förhoppningsvis ge dig lite extra energi.

    Jag är så trött på blommigt nu att jag utrbrast: Aaaahmen det ser ut som DN gardinaffär spytt här i en affär

  5. Jag är alltid sugen på leopard! Klickade hem en leopardmönstrad, halvtransparent knytblus igår. Livet! Och jag gillar ändå om det är liiiiiite tant raffa 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.