Bombers i satin

Som ni vet tycker jag ju inte alls att jag passar i bomberjackor som är lite tjockare. Jag blir som en fyrkant och det gillar jag inte alls. Däremot är de tunna silkiga mer förlåtande på mig och jag gillar dem bättre. Nu har jag provat några på Lindex som jag gillar. Och ett par på Ellos som jag vill testa. Återkommer dock med de från Ellos. Och andra jag hittar.

Den här blommiga vill jag ha!

Och så är det fåglar också, då faller jag. Bara blommigt är inte samma sak som om de smugit in lite fåglar här och var. Jag vet inte men det är något med det jag verkligen tycker om. Och 299:- är ett bra pris.

Fint till våren med vita sneakers tänker jag.

Och en här gröna broderade gillade jag också.

Jag tyckte mer om den på dessutom. Den här kostar 499:-

Här tänkte jag göra nån cool min /posera annorlunda. Men så fel det blev. Fast det bjuder jag på, hehe. 😉

Ryggen ser ut såhär.

Återkommer med fler bomberjackor sedan skulle jag tro. Och lite mer av vad jag testat på Lindex.

Ha en fin måndag nu alles. Kram!

Kolla mer

9 comments

  1. Tack Helene. Jeansen sitter lite tajt än så länge men vill inte gå upp en storlek heller för stretch brukar ju töja sig och då blir de nog för pöisga. Tror dock de kommer bli en favorit framöver 🙂

  1. Ja visst är den blommiga jättefin? Den gröna också. Men när jag gillade båda och den blommiga var 200 billigare så avgjorde det liksom. Även om jag inte köpt den än. Men det är ju alla hjärtan imorgon och då är man ju värd presenter…typ. haha.

 1. Du ser sådär vårigt fräsch ut i den vita med den färgen på jeans och allt, blir grymt sugen på både jeansen och jackan.

 2. Åh vad fint!! Vill ha vår nu! Du ser jättevårig och fin ut 🙂 har du provat de pusha up jeansen som också finns på lindex. Är så nyfiken på dem men har inte kommit iväg för att prova och jag har för mig att du skrev om dem för ett tag sen. Så därför ville jag bara kolla om du kanske har provat dem 🙂 <3

 3. Åh!! Du är skitsnygg i den blommiga!!
  Jag föll själv för den gröna….just för att den var G R Ö N. Typiskt att den var dyrare 😛

  *kram*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.