Blusiga pyjamasar i vår

Inlägget är reklam för Lindex och innehåller annonslänkar

Hej hej. Allt väl med er? Här är det fint. Vädret är vårigt och skönt och jag har just färgat bryn och fransar på Jessica. Nu blir det en tur på stan för att fixa ärenden och kolla in nyheter. Jag tog mig även en liten sväng igår och det blev bland annat en provning på Lindex av kappor och toppar. Dock hittar jag inte kapporna på nätet så jag avvaktar med dem. Men några överdelar jag testade får ni här.

Modet med pyjamaser på dagen ute bland folk fortsätter, men jag själv tycker det ser knas ut med en hel. Som om jag är på väg att gå och lägga mig. Men överdelen kan jag gärna ha. Och det här ÄR ju inte en pyjamas utan en blus. På riktigt. Och jag gillar de där tranorna eller vad det är för fågelfä. Bra pris dessutom med 199 kr. Länk fågelblus.

Blusen finns i flera färger, som rödorange med blått mönster, och den här gröna med vita blommor. Också fin. Och som synes föredrar jag att ha den öppen som en kavaj (mindre pyjamaskänsla då). Blusarna finns från xs-xxl. Jag har xl på mig. Länk blomblus.

För er som gillar prickar har ni en topp med knyt här. Tyvärr går den bara upp till storlek Large (okej Lindex, ändra på det där med att färre och färre plagg går upp till de större storlekarna så är ni rara). Länk prickig topp.

Jag hade gärna sett att den fanns i helsvart också…

Själv föredrar jag att knyta så här, en bit ovanför själva kanten på tröjan. Det blir lite kaxigare på nåt sätt. Tycker jag.

Kant i kant blir lite för mycket dam på kontor liksom.

Sådär, det var dagens tips för nu. Ikväll kommer lite om ansiktsbehandlingen i tisdags.

Kram på er!

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.