Blus och kändisspotting

Hjärtedagen slut och den har varit jättebra för min del. Topparna var dels att jag såg en av mina absoluta favoriter när det kommer till snygga killar och dels att jag ätit middag och delat en flaska rosé med en vän. Och geléhjärtan såklart. De tillhör liksom. Den snygga killen var för övrigt Jens Lapidus som jag mötte i rulltrappan på Hemköp. Ja han är precis lika snygg i verkligheten som på tv. Attans att alla fina män är upptagna! 😉 Nu brukar jag inte direkt skriva om kändisspotting eftersom det bor ganska många mer eller mindre kända människor på södermalm. En del intressanta och andra inte alls intressanta för mig,  men just snygg-Jens gjorde lite mig starstruck.

Huvudet dånar av värk så jag ska ta en ipren och krypa till sängs nu. För att det inte ska bli så bildtomt(jag har inte orkat lägga över dagens bilder än) får ni en blus jag provade på Gina Tricot häromdagen. Än så länge vill man ju helst klä sig i tjocktröja men snart kommer våren och då är det knalliga färger som gäller. Gult, cerise, orange, mintgrönt…De där färgerna där man helst ska vara lite solbränd för att bära upp.

Rebecca tycker att jag ser ut som en hemmafru i den här. Haha. Fast en snygg sådan försvarade hon sig med 😉

 

Närbilderna är för att ni ska se färgerna lite bättre. Då vänder jag på kameran och slipper ta in i spegeln som jag annars gör. Om nu någon skulle undra varför jag har en massa porträttbilder av mig själv.

 

Ilona blus går bara upp till Large men är ganska rymlig. Kostar 299:-

Jag hoppas att ni alla haft en toppendag oavsett hur ni firat eller icke firat den. Nattnatt och sov sött. Kram /Louise

Kolla mer

6 comments

  1. Den var VÄLDIGT söt men tyvärr klär jag inte alls i rosa. Jag tycker inte alls att du såg ut som en hemmafru i den. Låter som en härlig dag. Ögongodis å vanligt godis. Kram å puss/ A

  2. Blusen är ursöt…
    Kändispottning minus n:et….annars låter det ju som det spottas…:)

    Blir sugen på att köpa en hel del av det du visar, inte bra…:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.