Bloppis med klänningar, väskor och sånt

Då kör vi lite bloppis igen. Som alltid är det först till kvarn som gäller på mail babloppis@gmail.com. Köparen står för frakt, eller om du kan komma till Mariatorget så kan du få varan direkt 🙂
Hoppas ni shoppar järnet nu.

Skulle ni vilja ha en extra bild av ngt så hojta så kan jag maila.
Puss
image2(4)  Den här klänningen köpte jag på River Island i augusti. Använd en gång. Storlek 18. Ska motsvara ca stl 44( men jag kan ju ha den så den funkar upp till 46/48 skulle jag säga) 280:- SÅLD

jackafransar2 

 Tunn mockajacka/kavaj från Vero Moda. Stl L. Oanvänd med lappar kvar. Nypris var 550:-. Nu 320:- SÅLD
jackaskinn1

jackaskinn jackaskinn2 jackabaksida39-0375

Äkta skinnjacka. Oanvänd med lapparna kvar. Stl 50. 550:- SÅLD

IMG_8020.JPG IMG_8026.JPGSkinnväska. Vet inte om det är äkta Mulberry då jag själv köpt i andra hand. Men äkta skinn. 700:-

IMG_9163.JPG IMG_9158.JPGBlommig klänning från Indiska med knytband. Stl xl. Använd en gång. 250:- Såld

 Snygg svart väska. Använd en gång. 190:-


   Svart väska med gott om plats. Stängsmed  magnetlås. Flera fack inuti. Använd en gång. 190:-


 Svart praktisk och poppis rygga från Weekday. 150:- SÅLD

Kolla mer

18 comments

  1. Oj, det glömde jag ju. Det är storlek 18. ska motsvara ca 44, men skulle nog säga 46/48 eftersom jag ju kan ha den. Sedan är det väl lite hur löst man vill att den ska sitta.

   1. Ok vad synd då är den nog lite för liten för min smak. Riktigt tråkigt då jag har kikat efter något liknande ett tag nu .

 1. En undran jag alltid får när jag ser dessa bloppisar – hur kan alla, och förlåt men särskilt en med ont om pengar, ha så mycket oanvända kläder att sälja? Gör folk (eller, du får väl tala för dig och inte ”folk” förstås) så många felköp? Drar du några egna slutsatser av v ad det är som du säljer? När jag köper kläder brukar jag använda dem i ett kör. Med enstaka undantag förstås.

  1. Jag tycker att det är jäkligt onödig kommentar och att du egentligen inte har ett dugg med saken att göra. Men du ska få en förklaring.

   Nu var jag ju inte arbetslös(vilket jag ju inte är nu heller) när jag köpte mina kläder. Faktum är att om det inte var kris för tillfället pga arbetsförmedlingens bullshit hade jag inte sålt ngt.

   Jag använder precis som du det mesta jag köper ofta. Sedan är det en del plagg jag kanske hoppats använda mer, men att det inte blivit tillfälle. En del av plaggen är som du ser mer för när man vill klä upp sig. Nu går jag sällan ut så lika bra att sälja då. Slutsatsen är att jag inte ska köpa finkläder.

 2. Hej Louise:) med risk för att vara tjatig så ville jag bara kolla så att du fått mailen om skinnjackan!?
  Jag vill ju så gärna ha den; )
  Min mobil är så strulig ibland så den sköter sig inte riktigt med sina ”uppgifter”. Marita i Fbg
  Förlåt om jag ”stressar” dig. Kram

 3. Hej!

  Jag håller med Louise att det var en onödig kommentar! Vem har inte köpt någon och sedan kännt att man inte trivs i jackan, med väskan eller bara tröttnat på den.
  Jag rensade nyss min garderob och hittade säkert 5-10 plagg jag aldrig använt. Kallar mig ändå inte särskilt klädintresserad eller shoppingglad. Ibland känns det inte bra helt enkelt, eller så råkade man gå upp lite i vikt osv. Kul för den som aldrig gör ett felköp men jag tror att de flesta gör det.
  Själv kommer jag skänka mina kläder till röda korset då det inte är några dyra kläder.

  Ha en trevlig helg och lycka till med bloppisen!

 4. Tycker det är synd att du måste sälja dina fina kläder. Och du borde bli bättre och modigare på att använda dina finkläder! Faktum är jag din bloggläsare önskar se en dagens outfit på dig (inte provkläder utan dina egna) åtminstone 2 dagar nästa vecka. Se det som en pepputmaning! Ha en kul lördag fina du!

 5. Den svarta klänningen ser väldigt bra ut. Gillar den. Men eftersom jag är kille så går jag inte runt i sånt. Fast jag har faktiskt varit klädd i klänning och högklackat en gång, på en nyårsfest. Hade även en härlig tanthatt på mig då också. Fast det är länge sen och jag tror att många har glömt det. Jag var 20 någonting då. Läste kommentaren från Lisa där och tänkte… nej det skriver jag inte. Jag är inte sån. Det finns gränser.

  1. Hej Linda, mailadressen var ngn konstig där det stod halebop så jag kunde inte svara på det.Mailet bara studsade tillbaks.
   Hör gärna av dig igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.