Blommiga och enfärgade tips

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska, Cellbes och Lindex

Hej på er! Jag hoppas att påsken är och fortsätter vara bra nu så här när det är sista rycket liksom. Själv är jag kvar hos mamma och pappa och har det skönt. God mat, prat, skratt, träffat släkten, solar och har det allmänt bra.

Jag lovade ju er några tips på klänningar så de kommer här, så kan jag visa lite påskbilder sen om ni vill. Ni som har mig på Instagram – jag heter flincklouise där, har kanske redan sett min mormor-gudson selfie.

Den här gröna från Indiska är så söt. Jag provar storlek large här eftersom jag inte hittade xl som jag annars har. Den funkar, men hade nog velat prova xl först innan jag bestämmer mig.
Länk grönblommig klänning.

Jag såg en säljare på indiska som hade den här med ett skärp till och den looken gillade jag. Ska testa själv nästa vecka tror jag.
Det här hade hon tror jag. Men det kan man ju välja själv med färg och modell. Flätat brunt är ju dock alltid en klassiker.
Länk skärp
Sedan har vi den här rosa plisserade saken med spetsinfällningar i midjan och ärmsluten. Passar bra på diverse konfirmationer, bröllop och studentfester. Länk rosa klänning.
Finns i stl 32/34-52/54. Jag har 48/50.
Och när jag ändå tipsar kan jag passa på att visa den här blommiga kjolen. Marinblå med vita blommor och knappar fram. Så himla söt. Inte riktigt rätt topp till här, men ni fattar. Finns från xs till xl.
Länk kjol.

Kolla mer

1 comment

  1. Den rosa var inte min stil men vill verkligen säga att jag tyckte den passade så himla mycket bättre på dig än på modellen! Superfint! Den gröna kan jag tänka mig att flytta in i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.