Blommiga klänningen online också

Hej igen, jag tänkte bara tipsa om att den där blommiga klänningen jag visade för någon vecka sedan, nu kommit ut på nätet också för den som har långt till butik eller drar stl 46. Passa på nu när de har fraktfritt och 10% på köpet. Rabattkod 9756 och det gäller till och med 4/3(sön).

Bra pris på denna sötsak. 199:- och den är ganska rymlig i storleken, jag kunde ha 44 utan större problem fast hade nog valt att testa 46 om det funnits när jag provade.

Såhär satt 44 på mig. Bältet ingår alltså inte utan bara som jag testade för att se om det piffade upp.

När jag ändå lägger in bilder från HM passar jag på att visa detta finfina halsband. Finns i guld också men jag föredrar silver här. 99:-

Kolla mer

12 comments

 1. Konstruktiv kritik: får alltid leta ganska länge innan jag hittar VART du har har prövt kläderna, alltså vart de kommer från. Gäller de allra flesta inlägg. Vore super om du kunde skriva det först i inlägget, eller varför inte i rubriken? Bara ett tips 🙂

  1. Mia: jag tycker att jag alltid skriver ut vart jag hittar kläderna men kanske ska ta och skriva det igen under bilderna för den som inte läser texten så noga. Ska försöka komma ihåg det 🙂

 2. Jättefin klänning, och du passar väldigt bra i den! Jag skulle ha köpt skärpet till, passade bra. Vi får HM till vår stad i höst – längtar!
  Kram Annsofi

  1. Annsofi: Tack så mycket 🙂 Ja jag tyckte det blev fint med skärp, just det där flätade finns i flera fäger och kostar bara 49.50 så jag funderar på att köpa ett för det kan man ju ha till vad som helst.
   Kul att ni får ett HM nära! Vet hur det var när jag bodde i Osby och det var över 4 mil till närmaste HM. Sedan fick de ett tre mil bort också men det är nog det sämsta Hm’et jag varit inne på (Hässleholm). Hoppas ni får ett välsorterat med bra dekoratörer 🙂
   Kram Louise

 3. Blev kär i klänningen när du bloggade om den första gången, och nu bara måste jag köpa den när man får fri frakt och allt 🙂

  1. Caroline: Ja den ÄR riktigt fin, ännu finare i verkligheten tycker jag. Blommigt kan lätt bli lite tantigt på bild men den här drog mina blickar till sig direkt trots att jag inte
   är den mest mönsterfrälsta i sweden annars 🙂 Själv är jag så sugen på den där knallblå med skärp jag visat några gånger. en kompis har den så jag ska be att få prova hennes först.

 4. Meh! Redan slut?! Aja, det var ju typiskt… Undrar hur många ex de har i storlek 46? Tycker att de största storlekarna är de som försvinner snabbast…

  1. Caroline: Nej men..vad tråkigt. De fanns igår när jag lade ut inlägget. Fast kanske 44 kan passa också för jag fick som sagt på den utan problem.
   Just det här med att 46 alltid är de som tar slut först är ju en sak som tyder på att den storleken ÄR efterfrågade och det har jag påpekat för HM flera gånger.
   Tycker ni ska maila och säga detsamma. Ju fler som gör det desto mer borde de ta åt sig av kritiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.