Blommiga klänningar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Godkväll mina fina. Idag efter jobbet tog jag mig en sväng på stan, ett mål var att hämta en beställd blus på Gina Tricot, och så ville jag prova lite plagg. Än är det lite skralt med sånt jag gillar i butikerna, men det börjar bättra sig nu när reaplaggen äntligen börjar hängas undan.

Jag testade bland annat två blommiga klänningar. Nu är jag ju inte en mönsterälskare utan föredrar enfärgat, men de här två är söta.

Den här kommer från Indiska. Deras nya giv verkar vara att fler och fler plagg kommer i sifferstorlekar istället för bokstäver. Den här går upp till 44 och det är det jag har på mig. Rymlig som synes. Länk blomklänning

Bandet där runt nacken är avtagbart så man kan ha den som man vill. Söt klänning för till exempel bröllop med enklare klädkod som ”kavaj”. Snygg på kräftskivan också.

Det känns ju tryggare med ett band faktiskt så den inte riskerar halka ner 😉

Bandet kan man ju ha i håret eller nåt. Kanske inte just exakt så här då…

Här är en blommig frn Gina Tricot. Det bubblar ut där på sidan på ett fult sätt. Så fult att jag faktiskt tänkte retuscherat bort det. Men nej, jag fixar aldrig mina bilder annat än att dra upp ljuset om den är mörk eller ändra färgen lite om det blir konstiga stick. Men ett par andra trosor kunde nog vara bra 😛

Det går en volang runt hela. Pris för klänningen är 249:-

Volang på ärmarna också. Trådarna får man på köpet.

Jag har provat annat också, speciellt en av sakerna är jag supersugen på. Återkommer med det.

Kram på er

 

Kolla mer

4 comments

  1. Jag fattar verkligen inte grejen med volanger! I mitt tycke finns det ingen över tio år som klär i det. Verkar vara dags för ett indiskabesök. Igen!

  2. Klänningen från Gina är mer ”vår” modell. Men som sagt, ett par andra trosor 😉 Tack för att du inte redigerar, vi vill så klart se verkligheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.