Blommig provrunda

Godkväll raringar. Det har varit lite skralt med provrundor på sistone här i bloggen. Jag har varit ute en del men inte hittat så mycket jag gillar och som sitter hyfsat på mig. De båda är svåra att kombinera…

Men idag var jag ute en liten sväng efter jobbet. Här är plagg jag testade på Lindex. Och en gammal provning från Vero Moda. Jag testade en del till men det satt inte bra.
Den här omlottklänningen i vävt tyg är riktigt fin och passar de flesta kroppar. Går upp till xl. Finns på Lindex.
Den här kimonon gillar jag verkligen. Dock synd att det är dubbelstorlekar. Jag har l/xl på mig. Kunde varit lite större. Men ändå sugen på denna.
Att jag inte köpte kan bero på att jag provade den med cykelbyxor och bh. Så jäkla snyggt😜 (hade klänning idag, därav cykelbrallorna)
Och mer blommigt med den här som jag tror att jag glömt lägga upp.
Testade denna på Vero Moda runt midsommar.
Nu är den på rea för 200 kr.

Det var dagens provrunda. Nu ska jag låta min brun utan sol torka lite till och sen dyka i säng.
Puss o kram ❤️

Kolla mer

6 comments

 1. Hej!
  Du sa att du använder cykelbyxor under klänningen.
  Är det för att du vill ha dom eller på grund lårskav?
  Jag använder vanlig rollon deodorant (antiperspirant!!) mot lårskav.Stryker det på lårens insida på morgonen, det håller heeeela dagen.Inga skavsår! Och bekvämare utan massa tyg under kjolen.
  ♡ CH

  1. Hej Cay. Det är lite olika. Jag har låskavskräm jag köpt från usa när jag inte vill ha cykelbrallor. Men ibland har jag dem och då inte bara mot skavet utan även för att det blåser som fan utanför och runt mitt jobb. Då får man gå och slita i kjolen och då har jag hellre ett par cykelbrallor under så jag slipper visa trosorna 😀 Plus att jag fryser på jobbet så de värmer dessutom lite. Men precis som du vill inte jag heller ha en massa tyg alla gånger, speciellt inte om jag ska vara fin. Jag har tänkt testa deo men det har inte blivit av då krämen jag har är supderduper. Kul att höra att deo också funkar. Kram

 2. Den översta var mycket söt! Har dock svårt med vida ärmar på överdelar då jag är bredaxlad och känner mig ännu mer bredaxlad med breda ärmar. Men väldigt fin på dig!

 3. Hejsan 🙂
  Den svarta omlott klänningen var jättefin på dig !!!!!
  Men jag hittar den inte på nätet ????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.