Blommig klänning och glamourlunch

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godkväll vänner. Nu är klockan nästan midnatt så den här Askungen kommer att jobba på övertid här innan inlägget är klart. Men sen ska jag sova, för imorgon blir det att tvätta, göra ärenden, packa det sista och sådär. Jag tänkte se om jag hittar en cykel att köpa också. Det blir en fullsmockad dag så därför får det bli att sova i relativt god tid.

Men jag har ju lovat att visa er lite kläder också. Det var ju ett litet tag sen nu.

Den här vävda klänningen har jag visat på Instagram idag. Den är sval och skön och allmänt fin. Ringningen är singoalla, men man kan ju ha den uppe på axlarna också som jag har här på bilden. Tycke och smak ni vet. Länk klänning.
Och här visar jag lite axlar. Sandaler till det här och man är hemma. Ett par bruna tror jag bestämt att jag hade(och kommer) satsat på.
En vit bh som tar upp färgerna i klänningen vore egentligen snyggare, men det kan ni ju låtsas att jag har här 😉
Och till slut min lunch idag. Ah, glamouren! Lyxen! Sicken glidare jag är ändå va?

Okej, nu blir det sova så ska jag se om jag hinner blogga om kaftaner imorgon. Kram!

Kolla mer

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.