Bloggmingel på salong You

Vet ni, när en av Sveriges mest kända frisörer Steve Terry frågar ”do you want a hairchat?” så svarar man inte ”no, thanks i’ve just had one”. Det gjorde jag. Direkt efter frågade jag mig själv om jag är dum i huvudet eller vad? Bara för att en av tjejerna som jobbar där hade sagt vad hon tycker att jag ska göra med håret så betyder det ju inte att jag inte får ta råd av the master himself liksom. Jag gick såklart bort till honom (där någon annan satt sig i stolen) och sa att jag ju visst vill det. Ibland är min mun snabbare än hjärnan.

Klippa av håret cirka 5 cm, klippa upp det mer och klippa ihop det (på nåt sätt) är det jag bör göra med håret. Det är lite torrt men bra hår ändå tyckte Steve. De skällde inte ens på min hemmafärgning. Ni ser hur glad jag är att jag ångrade mig va? Steve, jag vill klippa mig hos dig!
Vi fick först en rundtur av Steve Terry som visade salongen. Jag tog rygg på Emma, Emelie och Karin.
Fyra söta modeller visade sommarhår.
Trots att Steve visade hur lätt det var att svepa ihop den här frisyren så kommer jag icke att ge mig på det. Jag är för lat och för hår-oskicklig för det. Och för lite rockabilly.
Frissan ovan hade nog passat gulliga Emma bättre 🙂
Den här tjejen var nästan overkligt söt. Som en docka. Och håret är min stil. I like.
Den här rufsiga hästsvansen kan man tydligen lätt få till med en hairbungee.
Och här har ni den. som en minimini bläckfisk för håret. Man slipper dra igenom svansen utan krokar bara i liksom. Den här ska testas sen. I med dust it, tupera och sno ihop.
Beachlooken var nog mer för tjejer i 17 årsåldern som modellen är. Älskar dock färgerna på klänningen.
...och på skorna. Coolt med orange lack till.
Här satt vi bloggare på parad och lät oss inspireras.
Söta Emelie som också bloggar här på amelia kom osminkad och fick snygg makeup. Jag visste inte om man skulle vara fixad eller ej så jag sminkade mig. kunde ju tvättat av mig men nöjde mig med tips.
Här får marie från amelia sin makeup lagd.
Här har vi sminktjejerna. Som jag också glömt vad de heter(jobbade inte så jag skrev inte ner alla namn som man ju bör som journalist..nu relaxade jag mest)
Jag invigde min långa trikåklänning från hm och tog en bolero till för att slippa visa allt armfläbb.
Och till det platta sandaler.

Det var lite av kvällen det. Hoppas ni som ska på bloggmingel den 26e får lika trevligt som vi hade det 🙂 Puss o kram

Kolla mer

16 comments

  1. Malin: tack gumman. Nu klipptes jag ju inte eller stylades utan fick bara tips om hur jag borde klippa det, så jag tar åt mig äran själv 😀 Kram

  1. Linsan: Ja det var jättetrevligt. God mat, vin, trevliga människor och inspiration. We like 🙂 Sandalerna är ett par ”Jimmy Choo” fast köpta i Turkiet så de är inte sådär helt äkta 😉 Men jag blev kär ändå och prutade som f-n tills jag var nöjd. Kram Louise

 1. Förresten glömde ju skriva att jag ser fram emot ditt test av bungeen. Har aldrig sett en sådan men skulle ju kunna funka 🙂 Kram Linsan

  1. Linsan: jag har testat den lite snabbt nu och gillar den redan. ska testa mer ordentligt sen och ta en bild.

 2. Gillar verkligen din outfit denna dag! 🙂
  Synd att klänningen är slut på H&Ms webshop varenda gång jag är in och kikar..

  1. Susann: Tack! Jag har sett att de fått in den igen flera gånger men annars finns det ju liknande lite överallt. Jag trivdes jättebra i långklänning 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.