Bling, släkt, goda grannar och envis hosta

Hej på er mina fina

Hoppas ni haft en bra onsdag? Min egen har varit ganska slö, kanske pga några glas vin med min granne igår, hehe. Inte så att jag mått dåligt, men är lite trött. Sedan brukar jag reagera på klockomställningen också och det tar nån vecka för mig att vänja mig, så får andra säga precis vad de vill om den saken (som är det är hitte på att man faktiskt reagerar).

Igår hade jag däremot en dag med lite mer händelse. Först träffade jag min kusins dotter Malena som tog en rövade och kollade om jag var hemma när hon ändå var i mina krokar och shoppade. Eftersom jag skulle till doktorn och göra spirometri för att kolla så att min envisa hosta (1,5 år med den nu) inte är astma, så hängde Malena med dit. Jag har inte astma och det är ju skönt.

Idag ringde läkaren dock och jag sa att jag måste verkligen få något för hostan nu för jag hostar mig inkontinent. På riktigt. Under den här tiden jag har inte fått något alls för den utan bara kört med receptfritt skit från apoteket. Det tar bort den tillfälligt men läker ju inte något. Nu ska jag dock få en inhalator att använda morgon och kväll. Så nu kanske jag slipper hålla på så både jag själv och folk runt mig blir irriterade.

Sedan gick vi och fikade. Vi avhandlade allt från nagellack och förlängning till förhållanden, otrohet, livet och döden. Typ. En jättetrevlig stund, jag är glad att jag har så goa släktingar.

Sen gick jag hem och röjde för min granne Eva skulle komma ner på ett glas vin innan vi gick till mitt stammisställe runt hörnet.

Oj så bra bild. Och ja, alla jag tog vid bordet blev lika suddiga 😛 Kanske att vi var lite suddiga själva? För den som undrar så var vi på R.Madrid på Hornsgatan. Ett tapasställe med mysig atmosfär, god mat och supertrevlig personal.

Lite bättre…men min mobil är verkligen inte bra på att ta bilder när det är skumt ljus.

När vi kom hem igen skulle Eva få ett par handskar jag varit skickebud och köpt åt henne på Röda korset. Jag tyckte att hon behövde en matchande mysse till blinghandskarna så jag köpte den här åt henne. Som en smäck. Inte alla som kan bära upp blingmössa, men Eva kan 😀

Och så handskarna. Så snygga. Jag ville också ha dem men nu var de ju Evas. Fast nu visade det sig att de var så små i storleken som jag befarade. Små för henne alltså. Jag har minihänder så mig passade de. Så nu är de mina 🙂 Synd för Eva, kul för mig, hehe.

Sen drog jag på min underbara leoparddress (länk i det här inlägget) och kollade på tv en stund innan sängen kallade.
Snipp snapp så var tisdagen slut.

Nu ska jag iväg och hämta paket på posten och så får jag se om det händer något mer eller om jag ska ge mig på min garderob….byta och ta fram resten av vinterkläderna och upp med sommarditona i lådor ovanpå garderoben. Så jäkla tröökigt bara att jag hellre vill göra något roligare. Tror jag ska ta mig en sväng in till city också. Är på jakt efter en sak…

Puss o kram på er ♥

Kolla mer

2 comments

  1. Kan du inte ge julklappstips här i bloggen? Billiga och roliga helst ( inget diy- har ej tid) Måste börja shoppa nu då pengar inte räcker till allt i december och julgrejerna kommer ju redan i full fart. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.